Antonio Conte forkynner tålmodighet hos Chelsea, men trenger intensjonserklæring

Som åtte av de ni faste lederne og to interims, som har hatt kontoret i Stamford Bridge mens Arsenal har blitt overvåket av franskmannen, snakket han respektfullt for en underliggende beundring for sitt motsatte talls levetid før han kort setter seg i en eier sko. “Hvis du ser en trener eller en leder jobber bra, men i løpet av sesongen går laget gjennom en periode når det ikke vinner, du må vurdere jobben som helhet,” sa han. Facebook Twitter Pinterest Wenger: Jeg planlegger ikke å lese bok om José Mourinho

“Noen ganger, dersom du bare dømmer på seier, gjør du en stor feil og betaler for dette i fremtiden. For eksempel, selv om laget vinner, må du forstå hvordan det ble oppnådd fordi noen seier ikke er bygget på en solid base.Men hvis jeg var en regissør og så at det er en god arbeidsplass bak en leder eller trener, kunne jeg se på treningsbanen, så ville jeg være trygg på at hvis vi ikke vinner i morgen eller i neste kamp , vi vil i fremtiden. Som leder, når du stoler på arbeidet ditt, er du aldri redd. ”

Conte snakket i sammenheng med Wengers tenure, men i realitetskontrollen hadde sitt eget lag opplevd mot Liverpool i helgen, hans Ønsket om en klubb så utsatt for knekken å vurdere, i stedet var en langsiktig visjon forståelig. Chelsea er det ukjente antallet i sesongens tittelløp.De er den siden som rakte så voldsomt fra å fullføre åtte poeng som var klare på toppmøtet to år siden for å avslutte 16 poeng på toppen av de fire siste sesongene, og ingen er helt sikker på hvilken av kampanjene som bør anses som mer freakish.

I sannhet har deres fremgang gjennom fem spill under 47-åringen provosert flere spørsmål enn svar. Det er umulig for å være helt sikker på at de vil utfordre Manchester City, eller noen av de andre vanlige mistenktene, i den elitegruppen øverst kommer våren. Kollisjonen på Emiratene kan tilby noen foreløpige svar. Dette er et lag som har satt seg inn mot nylig promotert Burnley, og i fits og starter, en utarmet West Ham, selv om vertens vinneren den kvelden ble plukket desperat sent.De har arbeidet, men gjenopprettet imponerende på Watford, mens deres mest blendende visning til dags, på Swansea, ga bare et poeng. Deretter kom besøket av Liverpool, motstandere som swarmed over hele vertens jittery backline for å lykkes, og alle tittel aspirations drevet av den uopprettede starten plutselig føltes ganske outlandish.John Terry unnlater å komme seg for Chelsea besøk til Arsenal. Les mer om Unibet

Chelsea visste hva Jürgen Klopp hadde planlagt, men var helt ute av stand til å gjøre noe med det, slik at de som er til stede, kan overveie om et lag som har en rearguard som kan bli så utsatt, og til og med kastet for å “ikke føle faren” av sjefen , kan virkelig håpe å gjenvinne tittelen.Det var en kveld for å rettferdiggjøre Contes sommerforfølgelse av forsvarsforsterkninger fra Serie A, og for å avsløre virkeligheten Chelsea hadde endt med å signere David Luiz, en spiller som hadde solgt til Paris Saint-Germain for to år siden, hadde de hilst på som forferdelig virksomhet. Den brasilianske har gjort lite feil til dags dato og tilbyr i det minste karisma, tilstedeværelse og en trengte trang til tempoet til rearguard.

Men for alt som N’Golo Kantés ankomst ser ut til å være et kupp , det føles ikke som om forrige sesongs hovedmangel – et forsvar som sendte 53 league goals – har blitt riktig adressert. Det er ingen rask løsning. Å bore gjeldende avling tilbake til form vil ta tid.Romerske Abramovitsj hadde sett at tap fra boksen sin oppe i veststativet, og selv om ingen av diskusjonene etter kampen, som eierne holdt med medlemmer av hierarkiet, kunne klassifiseres som en undersøkelse utenom det vanlige, forlot russeren fortsatt Stamford Bridge som Natt som er plaget av påminnelsen, kan dette være en lang vei tilbake. Conte har jevnlig forkynt behovet for tålmodighet mens han pålegger sin filosofi, om enn disse anstrengelsene blir heller undergravd av Pep Guardiola som gjør en umiddelbar innvirkning i Manchester. “Men det avhenger av hvilken taktisk situasjon du finner, ” han sa. “I byen er sportsdirektørene spanske og kjøpte allerede mange spillere med denne ideen om fotball, denne mentaliteten, i tankene.Derfor er det litt lettere [for Guardiola] å pålegge seg. “City underachieved og avsluttet fjerde sesong. Chelsea capitulated, og gjorde det i den utstrekning at en 10-plasss finish representerte utvinning. Det er en avgjørelse om Conte som tyder på at han til slutt vil lykkes i Sør-West London. Hva hans flinke tenure trenger nå, er sin egen hensikt, en iøynefallende skjerm mot en sann utfordrer for å sette standard og gjenopprett dette lagets legitimasjon. Kanskje det er derfor han har blitt fristet til å hente Cesc Fàbregas mot midtbanespillerens tidligere klubb som en spiller hvis oppfinnsomt og støtende evner kan koalesere det beste fra Diego Costa, så ofte Arsenals plage.Fàbregas er et proaktivt utvalg, den typen som er innledet av en leder som tar initiativet.

Spørte om han følte at motstanderne hadde begynt å føle seg nervøs mot Chelsea forsvarer denne sesongen, hadde Conte svart: “Hvis de tror dette, De må også tenke at vi kan score mange mål. “Pragmatisten i ham spiller opp sin umiddelbare styrke, fordi utrydding av svakhetene er et pågående arbeid. mer informasjon

Likevel, som Premier League måler den sanne trusselen som Chelsea angriper i år, kan Italiens største utfordring være å treffe en balanse mellom å pålegge sin stil og samtidig opprettholde resultater for å tilfredsstille eieren.Med fokuset så ofte tilbake til Wenger, var det bare et spørsmål om tid før Conte ble spurt om det uunngåelige spørsmålet: vil han gjerne etterligne franskmannen og være ansvarlig ved Stamford Bridge i 20 år? Den forutsigbare bølgen av chuckles feiret rundt i rommet, de som er godt kjent med denne klubbens utløser-gode rykte, men den eneste personen som ikke sprakk i et smil var den ledende lederen.

“Når du kan organisere og gjør jobben din, og det er stor tilfredsstillelse på begge sider, “tilbød han,” så er det muligheten. “Han har arbeid å gjøre.