Wiggins timekeeping trone er gratis. Vil Martin være den fjerde verdensmesteren?

Det britiske laget for verdensmesterskapet i år har en høyde med uflaks. For bulk rase på grunn av skade eller belastet sesong må klare seg uten Chris Frooma (profil ikke vil passe ham også), Geraint Thomas og Mark Cavendish. Derfor, mange øyne på øyene fan klamret seg til pětatřicetiletému vinneren av Tour de France i 2012. Det vil ikke ombestemme deg?

“Bradley, jeg hadde bedt for lenge siden, og han tydelig annonsert at han ikke har til hensikt å forsvare. Det var absolutt ikke et massearrangement…men tidsforsøk?Uansett, bestemte han seg for noe annet, og han er glad, “sier hovedtrener for det britiske laget Rod Ellingworth.

Den nåværende innehaver av timen rekord på banen kommer til OL i Rio, der han vil spore multiplisert sin samling av fire gull medaljer.

en ring er fri.

den første kandidaten er en tre ganger verdensmester Tony Martin.

den tyske, kalt Panzerwagen vant han VM-tittel i 2011-2013 . I fjor var ikke nok bare å fantastisk Wiggins og mistet muligheten til å bli den første syklisten som ville vinne fire gull fra den enkelte tempo bak.

Senteret vil ha en sjanse til å i det minste matche rekorden Fabian Cancellara, som gledet ganger.

Spørsmålet er, hva er den 30 år gamle driveren av Etixx-Quick Step-skjemaet.De husker hvordan i den sjette etappen av Tour de France endte sin historie om gule drømmen en skadet kragebeinet.

“Hvis du faller i lav hastighet og falle full kroppsvekt. Jeg håper å unngå det verste og jeg vil kunne gå i morgen, “ønsket han. Forgjeves.

Løpet tilbake seks uker senere hjemme klassisk Vatenfall Cyclassics. Deretter vant etapperitt Tour de Poitou Charentes, da han hjalp tredje plass akkurat i tide rettssaken. Det bør legges til at det ikke var nok til å Maloriho Adriana og Jonathan Castroviejo, to konkurrenter kveld.

“Jeg er spesielt glad for at jeg kan være her.Etter fallet av Tour’m nyter hver annen rase, “ser frem til starten sympatisk Martin.

Men også på grunn av tidligere skade er trolig ikke den største favoritten.

Dette er ifølge mange ungdom i Australske farger. Tjuefem Rohan Dennis ferdig tolvte předloňském mesterskapet, i fjor var den femte i år?

“Jeg vil være i topp tre!” Forkynnes trygt før starten av BMC rytter. “Denne individuelle prøveperioden er mitt hovedmål i sesongen.Verken Tour eller noe annet, bare onsdagens tempoetappe. ”

Hvis du så søndagens lagtempo, er det klart om hvilken form opprinnelig fra Adelaide til Richmond brakt. “De var stor, men Rohan var på et helt annet nivå,” ikke skjule sin begeistring for utførelsen av hans partner Taylor Phinney.

Dennis hadde på sporet kjørte mesterlig lengste strekninger av de seks syklister og på de siste meterne av hans kolleger bokstavelig trukket på en snor

To venner:. Vinnere av tempoetapper i Tour og Vuelta, Rohan Dennis venstre, høyre, Tom Dumoulin

“Men jeg er ikke alene her. Jeg må regne med Tony Martin og Tom Dumoulin, “er en tidligere rekordholderen Timen klar over sine motstandere.

Nå Tom Dumoulin er et stort spørsmålstegn.Etter en flott Vuelta, da den nest siste bakken gjennom hele året, mistet han den røde trøya løpsleder her er hans favoritt disiplin. Vil han ikke være trøtt?

“Egentlig føler jeg ganske bra. Kanskje ikke ett hundre prosent, men jeg håper på onsdag for å feilsøke, “sa Dumoulin fortsatt på mandag.

Han čtyřiadvacetiletý syklist innrømmer at tretthet kan spille en rolle i 53kilometrové tempoetappe. På den annen side kan Vuelta være et ideelt forberedelse for ham. Han er ragged. “Det avhenger av hvordan jeg føler meg i midten, men normalt vil hovedfasen være podiet.Så hvorfor ikke prøve det? ”

Mest sannsynlig tittelen vil bestemme mellom tre kandidater.

Men som seg selv Dennis påpeker, vil det være bra å glemme Vasil Kiryjenku 2012 bronse i mesterskapet tempo

sin definitivt si selv tre Movistar -. Malory Adriano fra Italia, Jonathan Castroviejo av Spania og Brit Alex Dowsett. “Alle tre vil i det minste være i topp ti,” han ønsket før starten av Malory

Tsjekkia mester Jan Barta igjen vurderer forbedringer i sine tidligere høyder -.. Syvende plass fra 2012. I fjor ferdig niende </P >