Mission Rio, dagen for D. Sáblíková vil gå til Richmond for sommer-OL

Det er bare en sjanse for Martin Sáblíková. Ingen flere muligheter til å gå videre til sommeren olympiske leker i Rio vil få.

Ti arbeidsplasser i Richmond bank.

Etter ett sted for den olympiske tempoetappen i dag hadde fått ti mest suksessrike landene i partituret arket. Dette betyr at hvis det endte før Sáblíková eksempel to tyskerne, ville flytte det til spillet og 11. plass i mål.

En annen deltaker steder å spille blir deretter fordelt basert på rangeringen av landene i UCI verdensrankingen.Men i den posisjonen til Tsjekkia noe håp for en OL-billett gjør.

femten kilometer gate krets som syklister passerer to ganger, vil gå til Richmond Queen rychlobruslařek alt.

“På Gatebane Vi liker aldri det, sier coach Petr Novák. “Men det er ikke så ille her som i København.”

I den danske hovedstaden okkupert i 2011 i VM-28 plass når hennes London-OL savnet. Et år senere, men endte i et kupert Valkenburg niende og siste på et flatt spor i Ponferrada tolvte.

“Vi får se hvordan jeg vil denne gangen.Jeg vil heller ikke si noe på forhånd, er svært vanskelig sporet “sier Sáblíková.

” Det er en 300 meter stigning til mål, som vil kjøre i begge omganger, “forklarer Novak krets. “Ellers er det ikke veldig vinket. Dette sporet er utfordrende med høyrehendte svinger, hvor den må holde takten og hente den opp igjen. Men i Amerika er det heldigvis mange veier. Der det er ingen vei halvert, vil være i svinger området nok. ”

Nå på kjøreteknikk snur i denne sesongen Sáblíková i trening spesielt fokusert. “Det er et skifte der,” sier han. Til Amerika nødvendig Rene Andrle, sportsdirektør i Team AWT Greenway, som vil følge bilen på tempoetappen.

“Jeg har gjort dette for maksimalt i år, nei,” sier han.De reiste til Richmond 10. september for å unngå å gi sine klassiske problemer med akklimatisering. “Treningen nå så ganske bra”, sier Novak. “Da han så toget endelig Kozubkem (landslagstrener og generalsekretær i Association) og uttalte at han skulle pent og godt på den sitter.”

Hovedkretsen ble åpnet for trening bare på lørdag for en og en halv time. “Martina ham turnert tre ganger, i tillegg til å prøve en teknisk passasje før mål, hvor det vil bli brutt,” sier treneren. På mandag følges deretter satte han i bilen i starten av Michael Schlegel i mennenes løp i 23 år.

“jeg ønsker å gå til ham i bilen og så jeg okoukávala som de nærmet seg en bøy hvor sporet hull og kanaler.Jeg visste akkurat hva de skal gjøre. ”

Daglig tur med buss tog ut av byen. “Vi fant om en 25 kilometer lang krets hvor det ikke var engang et trafikklys. Martin har trent nok og i et bra tempo, “sier Smith.

På sykkel han løp tre ganger i år. Hun vant et hjemmelaget mesterskap, både i tid og på en rase. Hun hadde også tatt fjerdeplass i Ljubljana i UCI International Timeline.

“De forsto ikke at selv om det var den tolvte kvinnen i VM, så han la henne start som sju,” sukket Smith.

Hans avdeling hadde fullført fjerde, bak Antošinovou russisk, belgisk og Duyckovou newzealandske Nielsen.De to første kommer til å begynne i dag.

Denne gangen håpet Novák: “Hun burde gå i andre halvdel av feltet.” På skøytebanen, Har du sykkel?

Som har bekreftet startlisten. Den inneholder 44 kvinner og Sáblíková setter av det tolvte sporet.

“Jeg tenker ikke engang på motstanderne, jeg fokuserer på meg selv,” sier den tsjekkiske mesteren. “Selvfølgelig kjenner jeg noen navn, men ikke alle av dem. Dette er forskjellig fra fartskøyter. ”

Løpet starter 19:30 Sentral-Europæisk Sommertid. Kvinner vil slå banen med intervaller på et og et halvt minutt i blokker, etterfulgt av en halv time pause etter hver elleve løp.Sáblíková spennende på 21,15 siste syklist nest siste blokken. Den aller siste starteren vil være klokken 22.00 regjerende mester, tysk Lisa Brennauerová.

“Martina kan håndtere det,” mener treneren.

En time før midnatt, vil vi vite om det vil bli den tredje tsjekkiske Olympian i historie (etter Catherine Neumann og Katerina Nash), som vil kjempe helt til starten av vinter og sommerleker.