Voráček startet sin forberedelse med to assists, Frolík en gang slo

Forsvareren Marek Židlický debuterte for Islanders i en hjemmekamp mot Philadelphia og et pass bidro til seieren 3: andre

tjuesyv Frolik at etter to år i Winnipeg i begynnelsen av juli, signert med flammene som ubeskyttet fri agent fem år en kontrakt på 21,5 millioner dollar, åpnet en poengsum i det 27. minutt i et maktspill. På 48 sekunder bestemte Mark Letestu seg og til slutt bestemte han Benoit Pouliot og Justin Schultz. Frolik, vinner av Stanley Cup med Chicago 2013 ble han utnevnt til den første stjernen i spillet.

Voráček femte mest produktive spiller i NHL i fjor, først i det sjette minutt pass på power play på åpnings mål og Michael Raffle på 44 minutter 3: 3 hjalp Michael Del Zott sitt vinnende mål.Flyers odchytal til kampen i Allentown Michal Neuvirth.

Židlický at så ubeskyttet fri agent signert med Islanders fredag-års kontrakt for $ 1.5 millioner i andre del av teamet testet den på hjemmebane i Barclays Center Brooklyn. Der vil Islanders spille sine spill etter at de har flyttet fra Nassau Coliseum til Long Island. Trettiåtte quarterback i 24 minutter Power Play mål assistert av Anders Lee til 2: 0.

Židlický umiddelbart bekreftet ord trener Jack Capuana etter signering av kontrakten som bør være en viktig forsterkning for power play. Verdensmesteren fra Wien i 2005 valgte også Islanders for høye ambisjoner. “Jeg har sjanse i fjor for å kjempe for Stanley Cup. Jeg vet at det er et veldig godt og talentfullt lag her som har sjanse til å vinne.I tillegg spiller offensivt, som jeg vil også “, sa Židlický

Én hjelp føres til slakting Ottawa til Toronto. 3: 4 i overtid fremover Milano Michalek. Målet Los Angeles odchytal andre halvdel duell i Bakers mot Arizona Patrik Bartošák at 2: 0 erstattet av Jean-Francois Berubeho og når du vinner. 5: 1 utbetales av 13 skudd eneste mål

Forsvareren Roman Polak hjemmekampen med Toronto Ottawa (4: 1) låse horn i det 50. minutt med Dave Dziurzynským da han bestemte seg for å ta hevn lagkamerater Connor Brown. Innløses for totalt 17 utvisningsminutter.

Debut beste Edmonton har hatt en nummer én utkast plukke i år Connor McDavid. Atten år gamle kanadiske, et hjem seier over Calgary Oilers 4: 2 hakk to assists.Også dette årets nye utvalg av American Jack Eichel i Buffalo Jersey har også blitt vist. På Minnesota’s is 3: 2-seier, scoret han et mål i det 46. minutt i sin egen svakhet.