Surprise? NHL har en sjanse til å hente sjansen selv med røyk

“Jeg vet det vil ikke være lett, men hvis jeg gir opp på forhånd, så det er ingen vits selv gå,” sa han i et intervju Nakládal iDNES.cz kort tid etter VM. Nå i det blendet han representant for den kanadiske teamet så mye at han bestemte seg for å bli involvert.

Og situasjonen for ham i øyeblikket ikke utvikler helt feil. “Jeg ser på ham en spiller som faktisk kan øke konkurransen i laget. Han ønsker fortsatt å lære. Han er eldre, han er ikke en rookie, men jeg kan si at det er å se vilje og ønske om å lykkes, “han sa om ham trener Bob Hartley.

Nakládal prøver og fortsatt gir inntrykk, selv om utenlands vanlig at trenere ros, og deretter sende spilleren av. Konkurransen i Calgary uten håndteres.Men dette er foreløpig lite skuespill i helsetilstanden til den tsjekkiske partner Ladislav Smid, som fortsatt helbrede fra skader i mellomvirvelskiven. Det er nettopp på grunn av dette at han kunne presse seg over. Eller i det minste få flere muligheter

Men Calgary Sun avisen skriver han: “. Etter noen dager med trening kan Nakládal blant de spillerne som var på isen ikke skjule. Nå er alle bare nysgjerrige på hva han skal vise på isen. Ja, holder sin fortjeneste vet, men mer viktig vil være hvordan du kan bli vant til mindre felt, en annen stil på hockey og nye lagkamerater ”

Nakládal er bak wrestling debut. Han ble med det første forberedende duell der Calgary succumbed til Edmonton 1: 3.På isen, tilbrakte han nesten 21 minutter og scoret to skudd, to treff, men også to negative punkter i evalueringen av pluss / minus.

I tillegg til representasjons forsvarer kom på en power play (03:40), og selvfølgelig på svekkelse (4:04). Før kampen entusiastisk forklart: “For første gang på deg selv kledd jersey med brennende pupper, egentlig jeg ser frem til det. Det vil være en drøm å spille her. ”

Hans oppstemthet åpenbart interessert i Canada, men hun hadde en plass i NHL låser. Han sanser det bra, og han vet hva han vil ha fra ham. “Jeg tror ingen venter på meg herfra. Vi har spillere som Hamilton, Giordano, Wideman eller Brodie. Jeg skal være den defensive typen, det kommer til å være det viktigste for meg å spille bra og uten feil.Absolutt uten feil. ”

Så la oss se om det er nok.