Pardubices pine fortsetter, Zlín tok tre poeng fra mål

Væren hadde en avgjørende ledelse i den første perioden og vant 2: 0. Dynamo klarte bare å senke seg midt i kampen og scoret et sjette nederlag på rad etter tre flere mål i sluttøkten. og flyttet inn i gangen. Samtidig la de ut et banner for å protestere mot klubbledelsen og borgermesteren. De mest lojale fans av Dynamo uttrykker misnøye ikke bare med resultatene, men generelt med atmosfæren rundt klubben. Zlín tok ledelsen i det sjette minuttet etter at Ondráček skjøt nær og ikke slet motstanderne i sjansene i det hele tatt.Men gjestene, med unntak av to skudd som Klouček lett grep, oppfant ikke noe glatt. Paradoksalt nok hadde Honejsek den største sjansen i denne passasjen av kampen da han spilte fem på begge sider, som forsvarte forsvareren foran ham, men ikke scoret målvakten.

gjorde ikke en stor sjanse. Det andre forsøket og såret fra vinkelen hadde allerede gitt glede for gjestene. Da kunne Dynamo senke seg igjen, men Vondráček ledet neste, og Treille krasjet på en strålende Sedlacek. På den annen side modnet ikke verken Werbik eller Ondráček som unnslot Klouček.

Den endelige avgjørelsen ble tatt i det 57. minutt da Sedláček traff straffen. Det femte målet ble scoret av et forlatt mål kalt Řezníček.Etter sluttfløyten kjempet Cardwell og Kulda i en kort kamp.