Liberec går inn i avspillingen av Champions League, svenskene står i veien

I første runde av sluttspillet venter på en kraftig motstander: Linköping Sverige, kvartfinalistene fjorårets europeiske konkurranser. Åpningsspillet spilles i dag i Liberec. “Det var en forferdelig trekk fra gruppen. Hvem kan si at sommeren play play-off? “Sa Liberec trener Filip Pesan. “Men vi vil gå videre. Vi sulter etter resultatet. Vi støtter resultatene av Extra League og vi ønsker å bekrefte på den europeiske scenen. ”

Linköping blant de svenske elite team. Den har en relativt kort historie: Etablert i 1976, det høyeste svenske konkurransen han først spilte i året 1999-2000. Siden da har han doblet seg gjennom finalen, men har ikke oppnådd en hovedtittel. Å delta i svenske ligaene gjorde ikke mye i år. To runder er to poeng med tolv poeng.I gruppespillet i Champions League, men handlet han selvsikkert og vant alle sine kamper. Hjem

Den svenske laget har betydelig offensiv kraft. Kapteinen er en erfaren Niklas Persson, som har en rik representasjonserfaring. Blant driverne av området ved Liberec team inkluderer duo-Sörensen Andersson.Liberec Extraliga i tre av de fire kampene og vant play-off europeisk konkurranse gående opphisselse.

“Linköping er en av de beste klubbene i Sverige, men ikke noe mer enn å vinne hjemme vi ikke gjør det,” sa spissen Dominic Lakatos. “Hvis vi spiller vårt spill og holde angripe motstanderen, det bør gå.”

Elite Liberecký fremover Petr Vampola noensinne har spilt i Sverige, og den har en klar idé om hva som venter Tigers i dag. “Svenske lag har sterke, defensive og veldig fysisk sterke spillere. Det vil være en god sjekk for oss, “sa Vampola. “Vi vil prøve å ta denne kampen og representere Tsjekkia godt.Hvis du vinner Sparta, eller vi vil gjøre det for tsjekkisk hockey like bra. “I tillegg Liberec blant de 32 beste lagene Extraliga fikk andre tsjekkiske laget Sparta, Trinec, Vitkovice og Litvínov.

De første kamp Liberec-Linköping spiller i dag fra 17.30 på Home Credit Arena. Billettene er hundrevis, rabatterte billetter koster halvparten. Mottiltak er planlagt til 6.10 i Sverige.