Jagr avviser inkonsekvenser i ledelsen av Kladno hockey

Kladno bystyret på sitt siste møte vedtok i dybden og omfattende kontroller rettet mot å vurdere den samlede forvaltningen av klubben HC Kladno (Kladno Hockey Ltd.). Bystyrelsen sendte også en rapport til overvåkingsgruppen, og påpekte manglene i styringen av kommunale subsidier. Slike beskyldninger derimot mener třiačtyřicetiletý Jagr, som i NHL bærer jersey Florida, like meningsløst.

Et av punktene som byen nepozdávají er angivelig overprisede fakturaer for varer fra Jagr-teamet, som Jaromir Jagr tilhørende . “Fortsatt tviler på Jagr Team Awards. Jeg må si at varene ble levert til klubben tvert imot på gunstigere vilkår.For dette står jeg, “sa majoritetseier av klubben Jagr i en pressemelding.

Setter også det faktum at det nylig på rådet og i media nevnte interessekonflikt i forbindelse med energi anleggs- og gruve Jaromir Jagr eldre. “Her er det synlig hensikt å se flere og flere ting…Fordi hvis noen beskylder du lar den ansatte gå for å fylle drivstoff fars energi billigere diesel for tre kroner, så det har ikke hodet mitt,” sa Jagr.

Kladno rådgivere dessuten i juni godkjente suspensjon av millioner av dollar i subsidier for klubben.Reality men av Jagr er at klubben ikke hadde sett byens coffers en penny siden april, nesten seks måneder.

“Fra alle kanter fortsatt høre at jeg ikke er i stand til å bygge et godt lag og de ikke selv ønsker å Kladno Extraliga , som er ren tull! Jeg står bak vårt lag, føler god ånd der, en god del, og jeg stoler på spillere og trenere.Klubben som spiller jeg har tenkt å kort tid tilbake, og enda jeg ikke ønsker å spille nest høyeste konkurranse, “sa en av de beste spillerne i hockey historie, som samtidig bekreftet sin varige hensikt å kle på slutten av en karriere Kladno jersey.

i byens budsjett er beregnet i henhold til pressemeldingen med utgivelsen av 3,5 millioner kroner for ungdoms team av Knights og det samme beløpet for PZ Kladno. Rundt 15 millioner kroner i året bidro til ishockeystadion. Men subsidier er helt stoppet, uavhengig av det faktum at PZ Kladno er et eget avsnitt.

“Det er ikke få noe, og vi betaler oss energi, som vi er bare i januar var verdt fire millioner.Fra goodwill, la vi dem skrive til hverandre fordi vi kunne forhandle gunstigere vilkår med leverandører. Vi ønsket å redde byen. I tillegg har vi investert millioner kroner på stadionet vårt i de senere årene, “forklarer Jágr.

Hele situasjonen er lang å løse. “Jeg har instruert min stedfortreder for å starte et nytt møte med byens lederskap. Jeg tror at alle skal være det eneste til felles – Kladenský hockey og hans ungdom. Barn må også kunne spille i Kladno Club i fremtiden.Og jeg er definitivt ikke i den for noen personlige gevinster, “sa Jagr, som i en NHL hockey karriere har tjent på over 121 millioner amerikanske dollar (nesten 3 milliarder).