Hockey sikkerhet. Forsvarer Nosek lyser i viktig statistikk

Kan han gjenta det samme tallet i år?

“Det handler om helse. Dette er alfa og omega for anstendig ytelse, ”påpekte han. Hun har det bra etter fjorårets operasjon. Han holder i skulderen og får ham til å føle seg bra om spillet sitt. Som hele lagets prestasjoner, som ligger i det ufullstendige bordet på kanten av avansementet til sluttspill.

“Selv om vi nølte noen ganger, men sesongen er lang og heldigvis klarte vi å rette opp strømmene,” sa Nosek. “Resultatene kan alltid være bedre, og jeg håper de vil bli bedre,” la han til.

På grunn av en rekke angrepsskader, må trener Svoboda og Hamrlík ofte improvisere denne sesongen, og bidra til å skape det første serielaget. Dette betyr selvfølgelig en større belastning for forsvareren.Nå har han 9 poeng i Pardubice, Chomutov slår ytterligere fire poeng.

“Jeg ser det ikke som mer enn i andre kamper. Ved å jevne bordet har hver kamp en forferdelig tyngde. Uansett om vi spiller med Sparta eller Pardubice, ”sa Nosek, som føler behov for å score poeng. “Vi forberedte oss på Pardubice i tre dager, kanskje det var noe.”