Fremtidens leder av NHL mot Sparta: Vi fokuserte ikke på ham

Den amerikanske inntrenger forutsier en god fremtid for eksperter. Tsjekkiske fans kunne se en hockeyspiller på tirsdag kveld, hvorfra en ekstraordinær stjerne kunne vokse. Matthews trenger en ytterligere Jagr, Ovechkin og Crosby, som allerede i hallen for å introdusere den mest avanserte.

De Young Americans visste på forhånd selvfølgelig Spartans. Så de fokuserte spesielt på ham? «Nei nei,» sa treneren Josef Jandač. “Personlig verneutstyr vi ikke velge.”

“vi ikke fokusere strengt på en spiller,” sier forsvarer Michal Barinka.

Matthews utgangspunktet var ikke mye å se, men over tid har hans angrep med Herzog & Keller hevdet.Til slutt, Sparta også fordi han fryktet ledelsen.

‘Vi endret systemet spillestil, jo mer vi presset frem og angrep, “forklarte endringen i Zürich taktikk talent Matthews og roste samarbeidet med kolleger fra angrep.

Matthews feiret sin 18 årsdag bare fem dager siden, så han spilte bare det tredje spillet blant voksne. To ganger truffet i den sveitsiske konkurransen, Champions League senere ble han kreditert med det andre målet assistert Zürich.

Etter hendelsen den unge amerikaneren doklepl Herzog pucken forbi forvirret keeper Pöpperle. Matthews satte vekt på slutten at han kunne søke utenlands. Han gjentar seg selv: “Jeg prøver å forbedre hver dag, fokusere på teamet vårt.Jeg spiller mitt spill, prøve å skape sjanser for seg selv og lagkamerater, fikk jeg litt flaks, forhåpentligvis vil det fortsette. ”

Spartan trener Jandač Matthews kalt for topp nivå spillere, men likevel dempet av overdrevne forventninger. “Vi får se. Men det er hockey, ble det sett ”

Jandač av Réwayovi. Det med ham komplisert

Matthews har absolutt en sjanse til å bli en store personligheter i verden av hockey, men fingernem hendene og viste stort talent igjen og slovakiske spissen Martin Réway fra Sparta. Trakk seg før kampen, kunne han godt opp på Jan Buchtelemu to mål.

“For ham er det komplisert, hele tiden noe vondt ham, har helseproblemer. Ett spill spiller bra, du kan ikke se neste kamp.Det er en hockeyspiller, men hvis han ønsker å presse gjennom, så…Du har sett forskjellen mellom ham og Matthews, “kritiserte trener Jandač tjue Spartans

Så la oss se -. Som kommer neste? På 14 dager vil en av dem gå videre til neste fase av Champions League, noe som er et ubetydelig trekk for de to håpe hockeyspillerne til et klart mål.