For 335 millioner kroner vil den tsjekkiske ishockey ta med ny Jágry

Så spørsmålet er: Hvor pengene går? “De aller fleste av de unge hockey”, sier Urban. Mer presist, vil det være 335 millioner kroner i fire viktige prosjekter for å sikre at innen to til fire år, øke antall unge hockeyspillere med en tredjedel. “Growing up generasjon Reichl, Haske og Jagr, og foten var 60.000 spillere. I dag har vi 23 000, “sier Slavomir Lener, føderasjon hovedtrener.

Og i prosjekter som tar sikte på å holde ungdom hockey i eliten topp seks landene. “Hvilket betyr at det er en sjanse for at en gang snubler om medalje, men noen ganger ender vi opp med syv eller åtte.Men vi må ikke skje til høsten inn i den nedre divisjonen “sa Lener

penger vil løse alt

Som det skjedde for åtte år siden, en representant atten. Så hvordan å hindre trapas? I 151 klubber med minst ett ungdomshold, er det totale tilskudd 60 millioner kroner. Mesteparten av kuttene mengden av ekstra liga lag, hver på 1,5 millioner kroner.

En annen 76 millioner vil gå i de kommende årene på utgangsmaterialet utstyr barn å kvitte hockey klistremerker priset sport. Og 101 millioner vil motta 13 akademier og 98 millioner gå til profesjonelle ungdomstrener i små klubber.Det er fra dette punktet at foreningen lover å øke basen.

De finansielle injeksjonene skal gjøre det lettere for foreldrene, så årlige bidrag kan falle, kanskje tre til fem tusen i året. Det er klart at bare pengemengden til klubben til nåværende ungdomshockey-streik – som klientelisme eller beskyttelse av barn av rikere foreldre – ikke vil bli løst.

Som foruten å finansiere, må trenere som trenger å se på foreldrenes ønsker, utvikles, men de må mønsteres for spillere. Ikke crowd babyer vulgarisme når de “kysser” motstandere, tvert imot, fra kamper og trening for å lage et spill.Jeg Hnilička Milan, et medlem av den gylne generasjonen, som jobber som leder av Union Development Department, sier: “Trenere klamret seg på resultater, men at mange barn forgiftet hockey og de endte. Det var nærsynt og kanskje vi mistet en ny representanter. “Home er godt å vite at foreningen kjenner.