Burian: Litvinov trodde mer på angrepet enn forsvaret, og det var disheartened

Betalt. Takket være intuitionen til en 27 år gammel angriper, kom Comet tilbake til Brno på søndag kveld med en verdifull 3: 2-seier. “Litvinov trodde mer av offensiven enn forsvaret,” sa Burian, som ble fanget tre minutter før slutten i midtområdet til en fengslende innenlands kaptein Trávníček. “Jeg har sett på svakheten før du laster ned den blå linjen.Så jeg kjørte bedre og jeg var i stand til å finne pucken flaks. “Home

Uten seks fot fem centimeter på Haban utbryter visste Board stygg smell i dekselet ment Burian første mål i sesongen. “Interessant, har vi begitt seg ut, der (keepere) Janus falt mål ennå, paradoksalt nok, var det mer som en mitt, og vi ga ham to mål på blokkere,” sa han smilende venstre ving. “Så jeg prøvde det og jeg gikk opp – og det har fungert.”

Kometen gjennom porten outnumbered hevnet Verve våren semifinalen eliminering i sluttspillet. “Men det er glemt,” sa Burian. “Vi visste at det bare ikke er å vinne, men vi forlot alt der, og til slutt bli med oss ​​til slutt valgt og lykke”, smilte spissen, som utgjør orkestrert offensive trio med Jakub Koreis og Tomas Vondracek.

Den største fortrinn av Brno tredje angrep er ikke skyting hoops klyngen, men ærlig og sterk kamp.Faktisk er selv Burians mål mot offensiven Verva ikke overraskende. “Litvinov er kjent for å ha et utmerket angrep. De støtter ham og forsvarere – og de kunne ha slått tilbake litt, “han tenkte Trebic innfødt. “Kampen vil trolig være mer egnet trekke 2: 2 og utvidelse, men vi har gjort en feil, og vi mistet”. Bittert å vurdere bærekraftig Litvínov trener Radim Belladonna, hvis mesterskapet teamet måtte bite i tredje nederlag på rad

Det motsatte, Kometen, gjennom triumfen, fløy ut av ekstra-liga-smilet. Ledelsen er delt Sparta, Liberec og nykommeren fra Chomutov. “Vi har ni poeng, det er ikke dårlig,” anerkjente søndagshelten Burian. “Vi gikk bare gjennom en duell i Vítkovice.For å gjøre dette, sa vi noe og de to siste kampene var bra fra vår side. ”

Stretch seiersrekke kan avdelinger trener Alois Hadamczik hjem på fredag ​​fra 18 timer til Olomouc.