Vil Real Madrid fortsette den vinnende streken på Santiago Bernabeu?

Myten om Zinedine Zidane, som en tryllekunstner i trenerfeltet i Madrid, ble bortvist ganske raskt og med grusom kynisme “fra Simeone”. Nederlaget i Madrid-derbyet for et par uker siden, rystet noe på franskmannen som Celestial, og førte også til neste utgivelse i pressen fra alle luktige tilfeller fra Cristiano Ronaldo og allerede til de skandaler som er tradisjonelle for store Madrid. Seieren til Real Madrid med en poengsum på 3: 1 over Levante på veien og spesielt 7-1 hjemme over Celta, roet situasjonen litt. Nå er det “kremete” tidspunktet for å smelle på “Roma” i din luksuriøse Santiago Bernabéu.

Faktisk, i seieren til Real Madrid over Roma med summen av to kamper og sluttutgangen til Royal Club i kvartfinalen i Champions League etter en 2-0-seier i Roma, er det ingen som tviler på. I sin nåværende tilstand er “ulvene” ganske enkelt urealistiske til å konkurrere med den spanske storslagen. Men for Real Madrid og for den galaktiske deltakeren Zinedine Zidane er det veldig viktig ikke bare å nå kvartfinalen, men også å vinne returkampen. Videre er det lurt å vinne så overbevisende og selvsikker som mulig. Slik at ingen virkelig tviler på brattheten til Madrid og hans mentor. Og samtalen om nederlag i derbyet og dens konsekvenser har helt avtatt.

For øyeblikket har Real Madrid 100% seiersgrad for sesongen i hjemmekampene til Champions League. Royal Club på gruppespillet i turneringen oppnådde tre seirer med en total score på 13: 0. Og nå drømmer Zinedine Zidanes avdelinger om en tørr hjemmeseier. I mellomtiden er alle disse tallene så hatet i Madrid av Rafael Benitez. Men Ziza har ennå ikke “tegnet” sine egne. Hva kan vi si om repetisjonen av suksessen til Real Madrid under ledelse av Carlo Ancelotti.