Til tross for at Di Stefano ble født i Argentina

Den legendariske Alfredo Di Stefano er ikke bare en av de største fotballspillerne i historien, men også en unik person som klarte å spille for tre landslag – argentinsk, colombiansk og spansk.

Til tross for at Di Stefano ble født i Argentina, var det i Spania han fikk suksess, og det var for “Fury Roja” han brukte flere kamper.

Di Stefano ble statsborger i Spania etter hans flytting til Real Madrid, selv om målene hans ikke hjalp hans nye land til å bryte inn i verdensmesterskapet i 1958. Fire år senere klarte spanjolene fremdeles å komme seg til det, men Di Stefano fløy ut på grunn av en skade.

Men klubbkarrieren brakte ham mest berømmelse: med Real Madrid oppnådde han syv ligatitler og fem Champions League-cuper. I løpet av karrieren vant han Golden Ball to ganger og ble to ganger toppscorer i Europa.

4. Raul (1996-2006; 102 kamper, 44 mål)

Raul González Blanco, kjent ganske enkelt som Raul, var en hengiven fan av Atlético Madrid, men det var i sammensetningen av deres viktigste fiender, Real Madrid, at han oppnådde verdensberømmelse.

I en tid var Raul både en mester i mål for klubben og for landslaget.

Dessverre oppnådde ikke Raul suksess på landslagnivå, men troféskapet hans bryter fortsatt med cuper: han er en tre ganger Champions League-vinner, seks ganger – eksempler, og fem ganger ble han anerkjent som den beste fotballspilleren i Spania.

3. Iker Casillas (2000-2016 167 spill)

De beste av de beste: Topp-15 største spillere av det spanske landslaget Foto: Goal.com, eurosport.com, UEFA.com, Marca

Casillas er rekordhaver for antall kamper for Spania. Iker har lenge vært ansett som ikke bare den beste målvakten på Pirinei-halvøya, men også en av de beste i verden, først nylig etter å ha gitt denne tittelen til de yngre David De Gea og Manuel Neuer.

Saint Iker var medlem av alle de internasjonale triumfene i Spania, og startet i 2008, mens han var kaptein og en uunnværlig basisspiller. Etter hans sjokkerende avgang fra Real Madrid begynte hans plass i målet imidlertid gradvis å bevege seg bort til den talentfulle De Gea fra Manchester United.