Slavia tar derbyet til Usti. Vi samtaler, sier hjemme trener

“Det ville være fint å slå den ut igjen. Men vi vet om Slavias egenskaper, som nå er litt stigende. Vi sydd tease, komplisere dem, “erklærte Stanislav Pelc, sportssjef i FK Ústí andre liga. Hjem

Kampen tredje runde av pausene på den kommunale Stadium i seks tidlig kveld, og begge lagene gå inn i det i en lignende stemning . Åpningen er i den andre serie femte 12 poeng og en score 14: 7, den første kant av den sjette liga med 11 punkter og en score 13: 7. Videre etter Cup gjennomgå alvorlige tester: Ústí fredag ​​bord i den tsjekkiske Budejovice, Slavia på søndag, den mest berømte derby med Sparta </​​p>

“Slavia er vår godteri og etter spillerne jeg ønsker, la spillet nyte en odmakají.. Men jeg er hovedsakelig interessert i ligaen, sier Usti-treneren Petr Němec.Det er mulig at sømmen gir mulighet til eksisterende erstatninger, noe som kanskje ikke er skadelig. “Vi har en benk-kvalitet, alltid power play må ekorn med Leibl, som vanligvis tilhørte stiftelsen,” sa Pelc.

Kaptein Latka eller bomber synd at to mål reddet representasjon i kampen mot Kasakhstan, var i oktober 2012 da slaviska droppet ut av Ústí. Ústí vitner er Zeman, Peterka, ekorn og Zacharda keeper som fanget den siste straffen Kisel.

“Vi får se om Slavia ikke vil spare støtte. På den annen side, noen føler at sjansen for europeiske cuper har mest bare ut av denne konkurransen, “sa Pelc.Slavia trener dušan uhrin junior på klubbens hjemmeside annonserte som trolig setter et nytt tillegg til forsvars Frydrycha fra Ostrava. “Det er med oss ​​fem dager, som er en kort tidstilpasning. Det er spilleren til bakken, men også konkurranse for andre, “sa Uhrin yngre.

Mouth løser problemer med stoppere, har Zukic en stilk for utelukkelse mot Pardubicím en ung rase er på nasjonalt møte i Montenegro U19.

Cup bucket billetten koster 50 kroner, Pelc ser etter et to tusen besøk. For kjendiser er en liten tribune reservert.