Short Iniesta, med tilnavnet trollmannen

Bortsett fra mange medaljer både på klubb- og internasjonalt nivå, utmerker Iker seg ved at han vant både verdensmesterskapet for ungdom og voksne, og er en av bare tre personer som vant verdensmesterskapet, europamesterskapet og Champions League som kaptein.

2. Andrés Iniesta (2006-tiden; 106 kamper, 13 mål)

Short Iniesta, med tilnavnet trollmannen, regnes som en levende legende om Barcelona og det spanske landslaget, som vant verdensmesterskapet i 2010 nettopp takket være målet hans i den avgjørende kampen.

Bare æren til lagkameraten Lionel Messi forhindret Iniesta fra å vinne Golden Ball, som han ble nominert tre ganger for.

Iniesta var utdannet ved den berømte La Masia, og tilbrakte hele sin karriere i et katalansk grandee, som han vant åtte spanske titler, fire spanske cups, seks spanske Super Cups, fire Champions League, tre UEFA Super Cups, og vant også verdensmesterskapet i klubben tre ganger. Det regnes som den mest titulerte fotballspilleren i spansk fotballs historie.

1. Xavi (2000-2014; 133 kamper, 13 mål)

De beste av de beste: Topp-15 største spillere av det spanske landslaget Foto: Goal.com, eurosport.com, UEFA.com, Marca

For å komme deg rundt Iniesta på listen vår, må du være en virkelig fremragende fotballspiller, og Javier Hernandez Creus, kjent ganske enkelt som Javi, var nettopp en slik spiller.

Javi – Det bankende hjertet av det store Barcelona, ​​var en tekniker fra Gud, og sammen med Paul Scholes ble ansett som den beste spilleren i sin posisjon de siste 20 årene.

Fire ganger ble Xavi anerkjent som den beste spilleren i verden, og som en del av Barça, der han var kaptein, ble han mester for Spania åtte ganger, vant landets cup tre ganger og Champions League fire ganger. Xavi var en uunnværlig lenke både i klubben og på landslaget, og suksessen til Barcelona, ​​så vel som den spanske troppen, kan ikke tenkes uten ham.