Pavel Komolov: Zenit? Jeg ønsker at Rostov blir en mester

Zenit-eleven, som spiller nå for Amkar, handler om nederlag i den semifinale i Kirgisistan, om å spille i Europa og om mesterens intriger, der han legger på Berdiyevs klubb.

Ex-Zenit Komolov er ikke bare en allsidig spiller, men også ganske kreativ. Vi var overbevist om dette, blant annet i kampen med Zenit i RFPL, hvor han gjentatte ganger brøt gjennom til Lodygin-målet etter å ha deltatt i kombinasjoner i to eller tre trekk. Målet til Mordovia i den 24. runde i Premier League ble også født som følge av Komolovs klare handlinger: Første Pavel fjernet motstanderen med et snilt trick, og ga en assistanse i slutten av episoden. Og vi kan også huske det eneste målet til den 27-årige midtbanespilleren i Premier League: Butko fra siden gjorde det perfekte fôret til målvakten, hvor dagens samtalepartner slo Makeyev i luften og åpnet poengsummen i kampen mot Spartak. Og alt dette til tross for det faktum at bare på våren Paul ble en stabil spiller i kjernen til Perm klubben.

“Selikhov” i fremtiden kan spille i “Zenith”

– La oss starte med den siste tiden. Denne sesongen spiller Amkar spesielt, spesielt på sitt eget felt. Mange forventet at du ville gi en ekte kamp til Zenit i semifinalen til den russiske cupen. Hva var følelsene selv?
– Etter mine følelser viste spillet seg å være interessant, og vi hadde sjansen til å komme til finalen. Vi visste at vi kunne slå enhver motstander, spesielt hjemme med støtte fra nesten hele stadion. Vi dro til spillet – for å vinne. Ellers, hvorfor plager å gå på banen?

– Denne sesongen spilte Amkar tre ganger med Zenit: to trekker og et nederlag. Hvis du husker alle spillene mot St. Petersburg-folk, er det ikke en følelse av at den nåværende mesteren ikke har spilt deg ut i noen av spillene?
– Og hvorfor skal noen, selv om vi snakker om Zenit, måtte spille oss på nettet? Vi har et godt lag som har karakter. På alle tre møtene viste vi dette i praksis.

– Forklar øyeblikket med utskifting. I utgangspunktet ønsket Gadzhi Muslimovich å endre Balanovich?
– Gadzhi Muslimovich spurte: “Hvordan er staten?”. Jeg svarte ærlig at bena mine var “hekta”. Og Seryoga følte seg bedre.