Og nå har David de Gea

Nå er han mer effektiv og effektiv, og Thibault Courtois, og Gianluigi Buffon selv. Dette er virkelig veggen der forsvaret til Manchester United, selv helt middelmådig når Louis van Gaale, føler seg trygg. De Gea er strålende på båndet, ikke så nær like dårlig på utgangene som i sin ungdom. Han har en fantastisk reaksjon, en god evne til å leke med føttene, en fantastisk lesing av spillet og en jerntillit i egne evner. Og likevel, i motsetning til Iker, er han veldig sulten for seire med landslaget. Og han har noe å bevise, akkurat som en del av “Red Fury”. David er ivrig etter å få sin sjanse og demonstrere for alle at han fortjener å være hovedmålvakten til sitt landslag. Hvis del Bosque gir Gea en fullverdig mulighet til å bevise seg selv ved Euro 2016, vil David ikke gi det til noen og i mange år vil ikke gi opp stillingen til det første nummeret til det spanske landslaget.

Dette er ikke å si at David de Gea er en slags terminator-dominator, en la Hasek i hockey ved århundreskiftet. Men det er ingen klare uttrykk i hans spill nå. Enkelt, noen målvakttalenter han ikke virker så lyse som andre. Derfor er den eneste ulempen til målvakten til “Manchester United” i sammenligning med Iker Casillas den lille opplevelsen av denne typen kamper, som forventes tidlig på sommeren. Men som du vet, for å oppleve at du skal oppleve, må du gi en person til å spille. Dette er den eneste måten å skaffe seg, den andre har ennå ikke kommet opp i fotballverdenen.

Konklusjonen fra hele denne situasjonen er ganske åpenbar, men tvetydig i naturen. Objektivt tyder alt på at Vicente del Bosque, som en entrenador til det spanske landslaget, og dermed den aller første personen som er interessert i den raske rasernes suksess, må sette inn porten til den som er objektivt sterkere. Og nå har David de Gea allerede vokst sin legendariske motpart i nesten alle parametere. Videre er David allerede 25 år gammel, og han er en voksen, formet keeper, og ikke bare en talentfull ung mann. Og det er også viktig for ham å bli trodd. Hvis Bosque gir de Gea en sjanse, vil målvakten sikkert takke sin mentor med et svært pålitelig spill, noe som til slutt vil øke sjansene for det spanske landslaget til å vinne den tredje Euro på rad.