Fremgangen er nær, men å vinne er kanskje ikke nok. Slavia fløy til Bordeaux

Han understreker til og med: “Tilbake til Krasnodar? Uten kostnad. ”

Han spiller i Boleslav til sommeren, og deretter utløper den to år lange gjesten hans. For å kunne utøve opsjonen og innløse angriperen, måtte Central Bohemian-klubben investere omtrent 12 millioner CZK.

“Vi vil definitivt bruke alternativet. Vi bygger et nytt team og Nikolai vil være en del av det, sier Josef Dufek, sjef for Boleslav. Klubbplanene ser dristige ut: å ha Komličenka på spissen og laget til å vende tilbake til europacupene etter elendige år.

Hvorfor ikke? Som de kaller ham, har Kolya en fantastisk bønne. Søndag scoret han Unibet sitt andre hat trick i sesongen. Olomouc-forsvaret var overrasket over å se hva en 190 centimeter stor tank var i stand til.

Det første målet var virkelig eksepsjonelt.Først senket han hodet fra vingen, og da ballen falt, rykket Komlickenko ryggen mot målet opp i luften. Bare et forsøk på saks skal verdsettes, men det viste seg stort. Russeren slo ballen som barberte seg rett under tverrliggeren. Det andre målet var også akrobatisk, og falt i hælen.

For å gjøre vondt verre, startet hat trick Komlickenko. Midtbanespiller Covered returnerte ballongen, etterfulgt av et tverrsår til stolpen. Perfekt arbeid!

Ikke bli overrasket over at Krasnodar med interesse ser på hvordan Komličenka gjør det i den tsjekkiske ligaen. Boleslav vet også hvilken trumf han holder i hånden. Hvis Komlienka ser på, kan han faktisk opprette et cuplag. Hun vil ikke høre henne miste Sportingbet såren i det hele tatt.

“Kolya har funnet lykken og ønsker ikke å forlate ham.Den lykken ligger i Boleslav, sier spilleragent Viktor Kolář fra Sport Invest.

Da Komličenko scoret ni mål, inviterte han ham til kaffe. På perfekt russisk sier Kolář: “Jeg har et forslag til deg. Hvis du treffer femten ganger, som er i mine øyne grensen til en vellykket skytter, får du en belønning. Tenk på hva du vil. ”

Komličenko nølte ikke lenge:” Jeg vil ikke ødelegge deg. En god middag vil være nok. ”Søndag kveld blinket Bet365 mobiltelefonen til Kolář:“ Hvilken restaurant skal vi til, kompis? ”

Vi ønsker å vinne som alltid, vi vil spille spillet vårt, holde ballen, ”sa Zdeněk Houštecký, assistenttrener. Med et smil i ansiktet, avslappende. Slavia er i god form før hun flyr til Frankrike, bak den siste utendelen i European League kjernegruppe.

For det første, etter helgen, er hjemmekonkurransen allerede fire poeng høy, og for det andre er den nesten i full styrke etter en tid. Bortsett fra langtidsskadede Tecla med Hromada, Mešanovič, Van Buren og Jugas, reiser en komplett matrikkel til Frankrike. Lettelse for trener Jindřich Trpišovský og teamet hans.

“Alle som flyr med oss ​​er 100% klare.Og ett poeng av interesse: tvillingbyene hans inkluderer St. Petersburg, Russland, der Slavia spilte mot Zenit i begynnelsen av oktober.