Derby lyktes

En lavpaskultur tillot ikke Dynamo-laget å stole på noe mer i et spill med en så tung CSKA. I Denisov var standarden til den mest kvalifiserte spilleren Dynamo, nøyaktigheten av overføringer kun 66%. Dette er til tross for at forsvareren per definisjon er lettere i denne henseende enn spilleren av angrepslinjen. Hvis bare fordi han ikke trenger å forverre. Under omstendighetene er det ikke overraskende at alle de lyse angrepet Dynamo-handlingene (og det var få) var resultatet av flankaktivitet.

Etter skandalen som allerede var blitt stående, virket det som om vi ikke lenger ville se en av de beste russiske opornikovene i en T-skjorte med bokstaven “D”. Deretter returnerte den ødelagte bølgebrytningen til samme sammensetning. Ifølge rykter var det ikke uten innblanding av Mutko: Sportministeren insisterte personlig på den konstante kampspillet til forsvarsmesteren til landslaget.
Basert på den siste kampen, er det store spørsmålet om Igor vil kunne klamre seg på grunnlag av landslaget med dagens konkurranse i midten av feltet. Når det gjelder Euro, synes Denisovs kamp mot CSKA (lag er høyere klasse enn sin egen) å være veiledende: for å oppnå seriøse oppgaver må du konkurrere med rivaler på høyere nivå.

Spesielt i denne kampen spilte Denisov en uvanlig mislykket: overraskende lite lyktes i utvalget (aldri plukket ballen) og gjorde nesten et halvt dusin tap. Og som nevnt ovenfor er det ofte uforgivelig, for hans nivå var feil i programmene.

Men tvetydig kan det lyde, derbyen lyktes. Tross alt er derbyen ikke nødvendigvis lys og høyhastighetsfotball, fylt med de beste eksemplene på spillet. Derby er en kamp, ​​viskositet, intriger. Og i denne forstand var spillet en suksess. Til tross for forskjellen i klassen var kampen veldig nær, nesten like: ett lag ga et annet initiativ og stod på kontrast og standard. Selvfølgelig, i slutten av kampen, viste “CSKA” hvem blant de som er tilstede på feltet, kjemper for tittelen, og hvem – for å overleve. Imidlertid ble vellykkede angrepstiltak i mange henseender en garanti for Musas handlinger. Med unntak av noen av hans passasjer, fortjener kanskje et strålende øyeblikk med deltagelse av Dzagoev og Berezutsky oppmerksomhet – et øyeblikk som kan være en dekorasjon av turen sammen med et Smolov-mål.