Bak Casillas er det allerede

Det er verdt å merke seg at, til tross for den voldsomme konkurransen og mange års kamp, ​​forblir Iker Casillas og David de Gea i det varmeste forholdet. Iker, i prinsippet, sa aldri ekkel ting om sine konkurrenter, og generelt, gjennom hele sin karriere, opptrådte han som en sann gentleman og en ærlig person. For som i mange henseender ble han utryddet i “Real” av antagonisten Jose Mourinhos tider. Og David de Gea, til tross for den svært ubehagelige og skandaløse for mange situasjoner med de aldri skjedde overgangene til “kongeklubben”, opptrer generelt i livet ganske beskjeden og vennlig. Derfor påvirker ikke målvaktenes skarpe rivalitet atmosfæren i landslaget og forstyrrer ikke laget i forberedelse til EM.

Goodies

Det viktigste som taler til fordel for Iker Casillas som første nummer av det spanske landslaget på EM i Frankrike er hans erfaring. San Iker er den absolutte platehaveren til det spanske landslaget når det gjelder antall kamper som spilles for det, og spiller en vanvittig 166 slagsmål. Kampen mot Romania i mars i år var for Casillas den 101. tørre duellen for Red Fury! Ingen målvakt i verden kan skryte av slike indikatorer. Dette er en oversikt over alle poster, kanskje til og med evig.

Bak Casillas er det allerede fire europeiske mesterskap og fire verdensmesterskap. I alle disse turneringene, med unntak av Euro 2000, var Iker det første nummeret til den spanske troppen. I løpet av denne tiden ble San Iker verdensmester og to-time europeisk mester. Og med tanke på de generelle trenderne om foryngelse av det spanske landslaget og et stort antall debutanter i EM-laget i laget Vicente del Bosque, ville nærværet av en slik leder, og til og med en ujevn kaptein av landslaget, klart ikke skade.

Hva er et pluss for Iker er en minus for David, og vice versa. Men objektivt, nå spiller de Gea mer pålitelig, mer selvsikker og stabilere enn sin kollega. Generelt, for den andre sesongen på rad, viser denne 25 år gamle eleven i Madrid-Atletico at han er den beste målvakten i verden. Han har lenge vært tilpasset til Premier League og klipper ikke som Neuer i kampen mot Juventus.