Axel Witsel

Men på den annen side fortjener Iker Casillas, med sin vanvittige karriere, sine mange år med å spille på høyeste nivå og hans hengivenhet til landslaget og fotball generelt, for å bli gitt en sjanse også. Sikkert vil Iker spille i de vennlige kamper i juni. Og kanskje skal han spille, minst en gang i den endelige Euro turneringen. Så det ville være rettferdig og rettferdig mot ham. Når det gjelder fremtiden i det spanske landslaget, er det uten tvil det som gjenstår med David de Gea.

Vi mister dem. 10 spillere som kan forlate Russland i nær fremtid
Yegor Gavrikov snakker om fotballspillere som har vokst opp i Russlands mesterskap.

Stilling: Midtbanespiller
Alder: 27 år gammel
Overføringspris: 28 millioner euro

Den belgiske som flyttet til Russland om vinteren 2012, kom i rang av en spirende spiller. Han var bare 23, så ingen betraktet sin da overgang til Zenit et skritt bakover. Selv om han allerede var tilbudt en kontrakt til toppklubber i Europa. I 4 år med å spille i Russland handlet han på mange stillinger og ble en ekte generalist. Da Spalletti Axel ble plassert nærmere forsvaret, noen ganger, forlot selv i rollen som opornika. Og dette er ikke overraskende, fordi veksten er 186, og vekten på 81 kg er ikke dårlig data for denne stillingen. Under Villash-Boash begynte den frodige europeiske å spille den klassiske boksen til boksen, denne gangen ble hans egenskaper som skaperen avslørt.

Det er sagt at kompensasjon for Witsel er 100 millioner euro. Det er klart at ingen vil kjøpe ham for slike penger, så vel som det faktum at overføringen ikke vil betale seg. Mest sannsynlig vil han spille neste sesong i den nordlige hovedstaden i Russland og forlate klubben sommeren 2017 etter kontraktens utløp. Axel har gjentatte ganger sagt at han ønsker å prøve seg i et sterkere mesterskap. Det er mange konkurrenter for kjøp av belgiske: “Chelsea”, “Milan” og “Juventus” ble nevnt i nyhetsfeedene oftest.

Quincy Promes

Stilling: Midtbanespiller
Alder: 24 år
Overføringsgebyr: 12 millioner euro