Alvorlighet av CSKA

Nei, i denne seieren, en stor (på hvilken stavelse du vil ha, legg så stress på det) Berdyevs fortjeneste. Han demonterte helt motstanderen. Derfor kan vi si at det var en coaching-seier. Utskiftninger av Boash var mer ut av fortvilelse, siden de ikke påvirket løpet av spillet. Den portugisiske mentoren hadde rett og slett ikke en plan “B”. I Berdiyev ble alle handlinger støttet av det som skjedde på banen. “Rostov” spilte bare mer selvsikkert, og treneren inspirerte denne tilliten.

Å snakke om ytterligere sjanser er veldig vanskelig nå. Begge lagene er allerede svært sannsynlige i europeisk konkurranse. “Zenith”, sannsynligvis mister sjansene for mesterskapet og Europa League er ikke fornøyd med St. Petersburg-laget. Men opp til andreplass 5 poeng. Blå-hvitt-blå har drevet seg til en situasjon hvor lite avhenger av dem – du må bare vinne. “Rostov” er igjen i første omgang, og situasjonen er like – du må vinne for enhver pris. Bare de trenger ikke å vente på sine konkurrenters feil. Alt er i sine hender.

Denne kampen lignet et sjakkspill, alle bevegelsene i Rostov ble verifisert, og i flere stadier klarte han å organisere sjekk og sjekk til motstanderen.

Fordelene med en godt glemt gammel. 5 konklusjoner for kampen CSKA – “Dynamo”
Andrei Kleshchenok oppsummerer inntrykkene av Moskva derby.

For fire dager siden hadde hærlaget et utmattende cupkamp med Krasnodar og i Moskva-derbyet så hardt ut. Langsomhet i slutten av angrepene kunne ha blitt tilskrevet tilfredsstillelse med resultatet, om ikke for det enkle faktum at det meste av kampen mot CSKA førte til et behov for å score. I startlinjen sluttet Slutsky de samme elleve avdelinger som startet kampen med “tyrene”. Som et resultat, for det meste av kampen var det absolutt ingen inntrykk av en forskjell i klasse og ambisjon.

Det bør bemerkes at mens “hærens menn” viste betydelig utholdenhet. Ved kampens slutt så de seg friskere ut enn fienden. Dinamo, sannsynligvis, var glad for å ordne noe som en siste spurt, men – ikke flaks. De behøvde ikke engang å bære baklinjene for å fullstendig miste endingen: bra, ballen gikk ikke inn i målet, heller ikke etter Musas slepebåt eller etter Alexei Berezutskijs fantastiske slag mot samlingen.