Siste sjanse? Kyrgios må endre seg, ellers ender han opp, guddommelig McEnroe

For to år siden lukket han kalenderrangementet på 13. plass. Han var 21 år gammel, og til tross for den rettferdige spratkoveho-oppførselen, kjørte han over hindringer for stjernene.

En serie krasj fulgte. I beste fall stagnerte det. Han sitter fast.

“Jeg beklager at jeg ikke er Sigmund Freud, så jeg kan ikke fortelle deg hva som plager ham. Fordi Nick er en flott gutt. Men det er klart utenfor solen at hvis det fortsetter slik, vil karrieren slutte. Som jeg virkelig ikke vil se, sa McEnroe.

Disse to er knyttet sammen av en ikke-passende karakter. Da den amerikanske opprøret trente sin australske etterfølger ved fjorårets premiere på Laver Cup i Praha, berømmet Kyrgios en sjelevenn. McEnroe forsvarer ham så mye han kan.Han håper at topptennisspillere i dag ofte kjeder 1xbet seg, men Kyrgios aldri. Men samtidig skåner hun ikke favoritten sin: “Den grunnleggende forskjellen mellom meg og Nick er at jeg alltid prøvde.” Kyrgios selv innrømmet det nå: hans ofte apatiske fysiske manifestasjon har sine røtter i tankene. I en dårlig mental tilstand.

“Det er klart jeg sliter med noen få problemer på og utenfor banen. Det var ikke lett, ”evaluerte han det gjennomførte tennisåret. “Men jeg begynner å jobbe med psykologer, og jeg prøver å komme helt til topps i min mentale styrke.” Et negativt eksempel på sesongen for Kyrgios var da hans umpire umpire irettesatte ham på US Open for å minne ham om en fisk som ble trukket ut av vannet. .Den kjedelige australske kom til live og snudde kampen på Grand Slam, hvorpå dommerne tok tak i en flastr for potensielt å påvirke duellen. Han ville bare hjelpe Nick, sier McEnroe. Som kjent er hjelpen fjern nøyaktig til den menneskelige hånden. Inntil Kyrgios ønsket (eller ikke kunne) kalle for det selv, hadde han ingen sjanse.

“Kanskje jeg lot det gå langt, men jeg føler meg mer åpen i den retningen. Jeg har ingenting å skjule, ”sa han om sin mentale kamp, ​​og nektet å være lei av å leve med raketten:” Jeg er endelig klar over at jeg er veldig heldig. Jeg kan reise verden rundt og tjene til livets opphold med tennis. Jeg har kjempet ganske mange ting i det siste, men jeg er sikker på at O ​​blir det neste år.K. ”

De australske mediene beskrev at da han snakket om å jobbe med psykologer (en fra hjemlandet og en fra utlandet), virket han mer avslappet, munter. Ikke bare likte McEnroe å lese den, men dette er bare en grunnleggende forutsetning for å lykkes. Kyrgios er også kjent for å ikke være en prototype av en hardtarbeider – https://tipsapostas.com.

Gjenoppdaget lidenskap og entusiasme er ikke nok; er tennis “hellig treenighet” Novak Djokovic, Roger Federer og Rafael Nadal, hvis posisjoner snart skal fanges av innkommende unge menn Alexander Zverev, Karen Khachanov, Borna Čorič eller Stefanos Tsitsipas.De er alle født senere enn Kyrgios og opplever for tiden en drømmende periode med en enkelt stigebane: oppover. Den særegne Nick kan tjene som en memento.

“Jeg har en flott sesong,” mener han. Men bare hvis forandringen av tennissjelen hans er reell.