Pep Guardiola oppfordrer Sergio Agüero til å være “smart” når han kommer tilbake fra forbudet

Pep Guardiola vil at Sergio Agüero skal være “smart og intelligent” og fokusere bare på å spille når angriperen kommer tilbake til Swansea City på lørdag etter en tre-spills suspensjon for albuen. Fotballoverføring rykter: Manchester City tilbake inn for Leonardo Bonucci? Les mer

Agüero mottok forbudet med retroaktiv Football Association-handling etter at han ble bedømt for å ha utfordret West Hams Winston Reid ulovlig under Citys 3-1-vinn på Etihad Stadium i måneden. Hans kolleger City forward Nolito ble så sendt ut i fjorårets 4-0-nederlag i Bournemouth for å sikte en headbutt på Adam Smith og serverer et tre-match-forbud.Guardiola er klart at hver ikke bør bli involvert i noe som kan føre til disiplinær handling.

“Du må være smart, intelligent, ikke å falle ned,” sa byens leder. “Vær stille og fokus på hva du må gjøre i spillet, men jeg tror på historien til Agüero og Nolito du vet at de er vanlige gutter, de vil spille.” Guardiola tror ikke han må snakke med Agüero om denne typen oppførsel. “Han er ikke den typen spiller, men noen ganger vet du at denne typen handling skjer. Vi kan være enige eller ikke enige om suspensjonen, men vi aksepterer – det samme med Nolito, som han ikke rørte motstanderen, og først provokte han Nolito – og vi må godta.Vi må akseptere absolutt suspensjonen fra føderasjonen, og prøv så raskt som mulig å få Nolito tilbake med laget, og vi er glade for at Sergio kan spille igjen med oss. »

Spurt hvordan Agüero håndterer sin foretrukne Guardiola sa: “Jeg vil ikke at Sergio kjører for mye uten ballen. Jeg vil ikke at han skal kjøre 40 meter uten ballen. Jeg prøver å overbevise dem, hva de må gjøre – fire, fem, seks sekunders innsats – han kan gjøre det. Han kan gjøre det. Vincent Kompany sidelined for Manchester City med en annen skade Les mer

Alltid [du bruker] ordet press, høyt trykk, disse slags ting. De virkelige ordene jeg liker å bruke med spillerne mine er å vinne ballen. Vi går dit for å vinne ballen. Det er der vi går for å få presset. Men vi foretrekker å ha ballen.Vi tror at hvis vi har ballen, kan vi skape flere sjanser, og det er grunnen til det. Når jeg ser en spiller som ikke går til pressen, det jeg føler, de ikke vil spille. De vil ikke ha ballen. De foretrekker motstanderen å ha ballen, og jeg liker ikke det. “I Agüeros fravær har Kelechi Iheanacho scoret to ganger i ligaen, inkludert vinneren i Manchester derby. “Jeg er så glad med Kele – mye,” sa Guardiola. “Han kjemper mye for å hjelpe oss mye. Jeg vet hvor komplisert disse typene spill er, spesielt bort og Premier League-spill. “Vincent Kompany har i mellomtiden lidd enda et skadelig tilbakeslag etter at løsspierpedømmet ble diagnostisert som grunnen til at byens kaptein trakk seg opp mot slutten av onsdagens 2-1 EFL Cup-seier i Swansea City.Belgien venter på å oppdage alvorlighetsgraden av problemet, med ytterligere tester på grunn av de neste 48 timene. Det er optimisme hos klubben at 30-åringen ikke har skadet hamstring eller kalv, til tross for de serielle muskelskader som har skygget sin karriere.

Guardiola, hvis lag har vunnet alle ni av deres spill denne sesongen, sa om et annet møte med Swansea på lørdag etter deres 2-1 EFL Cup-seier i løpet av uken: “Nå kjenner vi hverandre. Francesco [Guidolin, Swansea-lederen] kjenner meg nå, og jeg kjenner ham, og vi skal analysere hva som skjedde, “sa Guardiola. “Vi må forvente kanskje de spiller med fem på baksiden fordi mot Chelsea spilte han med fem.” David Silva burde passe etter skade. “Jeg tror det. Jeg skal bestemme, men han fortalte oss at han føler meg veldig bra, “sa Guardiola.