Leeds ‘Brian McDermott håper å beholde James Segeyaro til tross for avgangs kommentarer

I juli var Segeyaro, født i Papua Ny Guinea og oppvokst i Australia, en toårig forlengelse av den kortsiktige avtale som han ble med i Rhinos tidligere i år. Likevel fortalte han australske medier i forrige uke at han ikke ville gå tilbake til Leeds i 2017, og hevdet hjemlengsel som hovedårsaken til at han ønsket å forsøke å sikre en ny kontrakt i NRL neste år.

McDermott har fortsatt håper den 26-åringen kommer tilbake i januar som planlagt. “Vi forventer at han skal være tilbake,” sa han. “Vi gjorde en forpliktelse til James, og han gjorde en til oss, så vi forventer at han kommer tilbake.Jeg snakket med ham på telefonen, og han uttrykte beste innskuddsbonus odds noen bekymringer – som jeg ikke vil si for mye om – i forhold til å komme tilbake.

Vi har forpliktet ham og han forlovet i en avtale med oss ​​og de skal ikke brytes lett. Hvis han ser deg i øyet, sier han kommer tilbake når og ikke kommer, det er en stor ting. “McDermott innrømmet også Segeyaros kommentarer om sin tid i Yorkshire hadde skuffet ham. “Jeg føler meg dårlig for noen av våre ansatte som tilbrakte en utrolig mye tid på å ta vare på ham,” la han til. “Det er skuffende med noen av tingene han har sagt om å være her og stirre på fire vegger, noe som fører til at folk tror at han ble brakt her og skjøvet inn i et betongrom.Du må forstå hvor stor dette er. ”

Men McDermott innrømmet at de har beredskapsplaner på plass hvis Segeyaro ikke klarer å returnere og oppfylle sine forpliktelser med Rhinos, som odds bonus uten innskudd avsluttet toppen av Qualifiers Super 8s forrige sesong for å beholde sitt Super League-sted. Han sa: “Det er alltid en plan B. Jeg vil ikke gå inn på den for mye, men agenter er alltid i kontakt med en flytende liste over spillere. Jeg forventer fortsatt at han kommer tilbake i riktig sinnstilstand, men selvfølgelig har vi planer på plass. “