Hvordan fungerer strategien?

Spill som er gjort i henhold til verdisatsingsstrategien kalles spill med overvekt eller verdiinnsats. Denne strategien brukes ofte av avanserte spillere som allerede dypt har forstått en slags sport og uavhengig kan forutsi resultater. Strategien er å se etter hendelser som er undervurdert nordic bet av bookmakere og prøve å spille på dem.
Hva er verdisatsing?

Navnet på strategien taler for seg selv. Det forutsetter at spilleren må kjempe med bookmakernes analytikere: prøv å mer nøyaktig estimere sannsynligheten for utfallet av en sportsbegivenhet, og hvis bookmaker har estimert denne sannsynligheten lavere, gjør et spill.

Strategien er bare egnet for de spillerne som regelmessig overvåker hendelser og er klar til å kort beskrive tilstanden til hvert lag eller utøver. Ellers vil bookmakeren være i det svarte.

For å kunne anvende strategien for verdisatsing, er det ikke nødvendig å satse bare på det vinnende laget. Du kan velge hvilken som helst begivenhet fra bookmaker-linjen beste betting side: totaler eller odds vil også fungere. Det viktigste at de ble undervurdert.
Hvordan fungerer strategien?

Ta kampen mellom Russland og Liechtenstein. Bookmakeren tror at Russland vil vinne, og gir P1 med en koeffisient på 1,55. Spilleren mener også at Liechtenstein ikke er det sterkeste laget, og estimerer sannsynligheten for en seier for Russland som 80 til 20.

For å sjekke om valutakursen vil fungere her eller ikke, må du bruke formelen:

K * P> 1

K – koeffisient på bookmakers nettsted
P – sannsynligheten for utfallet, noe som ga spilleren

I tilfelle av kampen Russland – Liechtenstein, får vi: 1,55 * 0,80 = 1,24. Dette er mer enn ett, så bookmakeren undervurderte sjansene for det russiske laget, og raten vil være overveldende.

Nå må du beregne mulige gevinster. Også for tips langoddsen dette er det en formel:

Slik beregnes tilleggsgevinsten hvis du bruker valutakursen. Hver innsats kan sjekkes manuelt, men det er bedre å få en Excel-fil der alle formlene vil bli skrevet på forhånd og alt som gjenstår er å gå gjennom tallene.