Det var enda mer attraktive rivaler … Vi vil avansere, lyder fra Slavia

“Det er bare ikke som å skaffe Arsenal, Chelsea eller AC Milan. Men vi forventer absolutt ikke noe enkelt, det blir en kamp, ​​”la Tecl til.

Zenit St. Petersburg, København København, Girondins Bordeaux, Slavia Praha – slik ser sammensetningen av gruppe C ut. . “Men det betyr ikke at de er svake.Det er en spillbar gruppe og vi ønsker å avansere, ”sa den 26 år gamle spilleren til klubbens nettsted. av trøyen København kommer Michael Lüftner, som jobbet i Eden i et halvt år våren 2017, før han tjente flott prestasjoner mot nord. I fjor møtte European League med Zlín. Han bandt 1: 1 i Moravia, vant 3: 0 før hans egne fans og Lüftner scoret det første målet. i 2005-07.

Og Zenit? Det var en portugisisk offensiv midtbanespiller Danny.Den russiske giganten ga ham 30 millioner euro i 2008, lenge en nasjonal rekord. Tidligere representant spilte i St. Petersburg i ni år, hadde også kapteinbånd. Akkurat som noen ganger i den siste (og til slutt den eneste) sesongen i Slavia.

“Stor masse! Jeg vil definitivt se Slavia og Zenita. Dessverre hjemme, fordi vi definitivt vil ha treninger. De blir tunge dueller! Zenit er et veldig sterkt lag, men Slavia har et utmerket lag og en stor sjanse til å gå videre til neste etappe, ”mener Danny, som dro til Maritima, Portugal om sommeren.

igjen tilskrev ikke Dynamo Kiev, som de droppet ut med i tredje runde av Champions League.Etter gjengjeldelse i den ukrainske metropolen var de sinte på dommeren, sjef Jaroslav Tvrdík brente UEFA.

Imidlertid vil Dynamo møte Jablonec, den andre tsjekkiske representanten i European League-gruppene. Under premieren vil den også møte Rennes og Astana, som konkurrerte med Slavia i fjor høst. Utenfor bandt Praha-innbyggerne 1: 1, men mistet hjemlig gjengjeldelse 0: 1 og fratok dem veien til våretappen.

“Jablonec-gruppen er veldig dårlig for å reise, så jeg er glad vi ikke fanget den,” la Jugas til.

Slavia spiller den første kampen i European League basisgrupper torsdag 20. september mot Bordeaux (21.00), den siste hjemme hos Zenit 13. desember (21.00).