Bethard Norge

Oddsen for arrangementer er ganske høy.

Den unike typen Live-spill på dette kontoret er alternativet “PlayZone”: en spiller kan prøve å gjette neste hendelse som vil skje i en kamp i tidsintervaller (tidssoner). Når det gjelder fotballspill er dette “straff”, “offside”, “gult kort”, “ut”, “borte fra porten”, “hjørne”, “rødt kort”, “mål”. Alternativet er fremdeles begrenset til flere idretter (fotball, basketball), men i fremtiden vil valget utvides.

Live-plattformen er stabil, sitater endres raskt, uten å krasje og fryse. Samtidig er det tilfeller av tilbudskurver når prisen for motsatte utfall er tydelig utilstrekkelig. Spill aksepteres helt til sluttfløyten uten å fryse eller trekke seg fra linjen. Spill aksepteres raskt. Individuell forsinkelse praktiseres ikke.

De store ulempene inkluderer det faktum at hvis oddsen for denne hendelsen ble endret opp på det tidspunktet Bethard da innsatsen din ble endret, vil systemet automatisk akseptere det til lavere innledende odds. Innstillingene for å godta et spill (i kupongen for et spill) tillater ikke Bethard Norge å unngå denne ulempen, til tross for tilstedeværelsen av “bekreft endret koeffisient” -modus.

I september 2018 ble muligheten til å se ulisensiert TV-sendinger fjernet fra nettstedet Bethard, noe som førte til deres nærmest fullstendige fravær.

Gjennomsnitt eller over gjennomsnittet odds

fotball

Marginverdien for de Bethard første 5 ligaene til de ledende europamesterskapene (England, Spania, Tyskland, Italia, Frankrike) + Russland er praktisk talt ikke avhengig av markedet – utfall, total og handikap. Men samtidig kan det være på to prisnivåer, også innenfor rammen av en turne – 2,5-3% og 5-5,5%. Odds for andre land kan skilles i tre områder med marginpriser – 5-6%, 7-7,5% og 9,5-10% – for å satse på utfall. Marginen for å satse på total og odds kan begge være lik margin for utfallet, og være lavere med 2-3%.

hockey

NHL – 2,5-3%; KHL, MHL, internasjonale konkurranser – 5-5,5%. Resten av ligaene Bethard: utfallet i henhold til hovedtiden – 7,5-8%, utfallet med hensyn til overtid og skuddveksling – 5,5%, hovedhandicap og totalt – 5,5%.