Basketballspillere savner både Aud og Schilb skader, ble Kohout tilkalt

Både Schilb og Auda skulle være nøkkelfigurer i et allerede svekket lag som ikke kan bruke NBA- og Euroleague-stjernene Tomas Satoransky, Jan Vesely og Ondrej Balvin.

Begge har spilt alle de åtte kvalifiserende kampene så langt, med Schilb som hadde den høyeste poengsummen av alle spillere med et gjennomsnitt på 13,9 poeng per kamp. Auda scoret 7,3 poeng, men denne gangen hadde han en enda viktigere rolle.

“Begge er skadet. Hos Blake er det en ryggskade som ser ut som lenge. Patriks fingerskade er gjenopprettet, noe som har plaget ham i omtrent 50 dager, men det blåste mye i går.Begge to gjennomgikk medisinske undersøkelser, og etter samråd med legene våre bestemte vi oss for å ikke bli med på laget, ”sa landslagssjef Michal Šob. verden sikret og trenger ikke å kjempe for det i en svekket line-up. Trener Ginzburg kan derimot gi muligheten til andre spillere som ennå ikke har fått så mange sjanser i kvalifiseringen. Nå er det tid for andre spillere å ta ansvar. Vi er et konkurransedyktig team som vil gjøre alt for å lykkes.Jeg tror at unge spillere ikke vil være nervøse for det, sa Ginzburg. Kaptein Pavel Pumprla kan også innta stilling fire. Šimon Puršl burde få sin første sjanse og Kohout vil være med på laget.

“Vi har et problem med store øl. Så vi tok med Andrew. Vi må finne en løsning å gjøre. Vi har ikke så mange pivot å spille bra i år. Det er en sjanse for Ondra Kohout og Simon, ”la Ginzburg til.Men han blir igjen med laget og vil prøve å fange minst tirsdagens duell i Russland. Vi skal prøve å involvere ham på en eller annen måte innen slutten av uken og få ankelen til å bevege seg litt. La oss se om dette fører til noe. Med denne typen skader er det ikke noe poeng i å skyve sagen. Det er slik han vil føle seg, ”la Šob til.