Toni Kroos bringer for sent mirakel for at Tyskland skal bedøve Sverige

Joachim Löw ble spurt om forbannelsen for verdensmestere fortiden. Tre av de forrige fire verdensvinnerne hadde gått ut i gruppefasen – Frankrike (2002), Italia (2010), Spania (2014) – og Tyskland-manageren visste at laget hans sto for å være det neste. Etter debakten som hadde vært nederlaget mot Mexico i det første åpningen av gruppe F, var presset på. Det pulserte mot tyske templer fordi alle visste at Sverige sannsynligvis ville være en tøff nøtt å knekke. Deres målvakt, Robin Olsen, hadde kommet inn i kampen etter å ikke ha innrømmet siden oktober i fjor. Verden Cup 2018: Tyskland 2-1 Sverige – live! Les mer

Det var ganske mye seier eller byste for Tyskland fordi selv uavgjort ville ha forlatt dem uten kontroll over skjebnen deres i den siste runden med 1xbet gruppekamper.På en vill natt viste de nok en gang sine forsvarsmessige skrøpeligheter, og det var et utpreget eksempel på indiskiplinen deres da Jérôme Boateng, som var blitt booket, sprang inn i en hensynsløs 85-minutters takling på Marcus Berg for å forlate laget sitt med 10 mann.

Men i den andre enden, angrep de med å forlate i løpet av en spennende andre omgang, og med 18 sekunder av de fem minuttene stoppetid som gjensto fikk de sin belønning, deres utsettelse. Vinkelen til venstre for straffefeltet så ut til å være for stram for Toni Kroos da han sto over et frispark. Men han gjorde det litt bedre ved å berøre ballen til Marco Reus, som ga den tilbake og det som skjedde neste gang var en utfordrer for målet for turneringen.

Kroos teknikk var feilfri, svingen på skuddet ond og det svimmet utover Olsen inn i det øverste øverste hjørnet.Tyskland brølte; Sverige var ødelagt, selv om en seier over Mexico i det endelige spillet ville få dem til å kvalifisere seg, og det var sinte scener på 1xbet heltidsfløyten, da de rivaliserende benkene kolliderte. Facebook Twitter Pinterest Ola Toivonen setter Sverige foran med en blendende flisete finish. Foto: Stu Forster / Getty Images

“Noen av den tyske benken feiret ved å løpe i vår retning og gni den inn i ansiktene våre ved å lage gester, og det gjorde meg virkelig irritert,” svarte Janne Andersson, manager, sa. “Vi kjemper mot det i 95 minutter, og så rister du det ut og går, så jeg ble veldig sint. Folk oppførte seg på måter du ikke gjør.Dette er sannsynligvis den mest knusende enden på et spill jeg har opplevd.

Det var et resultat som kom seg unna Sverige fordi, ikke gjør noen feil, de kunne ha vært hjemme og slengt i intervallet, etter en første omgang der de scoret gjennom Ola Toivonen og kanskje hadde mer. Det var den meget omstridte avgjørelsen på 12 minutter om ikke å tildele dem en straff etter at Boateng hadde presset Berg da han var den siste mannen, som så ut til å være feil samtale og inntrykket ville bare bli styrket med hvert TV-spill. Ikke nevn VAR. Videoassistentene kom ikke i spill.

Löw var modig og formuen favoriserte ham.Han hadde gjort fire endringer fra Mexico-spillet – det mest iøynefallende var utelatelsene til Sami Khedira og Mesut Özil – og han mistet førstnevnte erstatter, Sebastian Rudy, til en knust nese etter en halv time. Rudy ble 1xbet live betting blodig etter å ha blitt fanget utilsiktet av Toivonen.Toni Kroos

Löw introduserte Mario Gomez for andre omgang, med Timo Werner som flyttet til venstre ving og Thomas Müller dyttet opp som en annen spiss, og han og spillerne hans kastet alt i bergingsoperasjonen. Følelsen av eventyr ble uttalt.

Jonas Hector, venstrebacken, vandret til tider inn og innover og Löws siste trekk i det 87. minutt var dramatisk. Til tross for at han var en mann nede, trakk han Hector tilbake, og sendte den angripende midtbanespilleren Julian Brandt, som omgående raslet et innlegg med en voldsom stasjon.Joshua Kimmich og Antonio Rüdiger var de eneste anerkjente forsvarerne på banen på slutten. Takk til Kroos, utbetalte gamble.

Kroos hadde vært skurken for Tyskland i første omgang. Han ga ballen bort, karakteristisk, til Berg, og da den ble jobbet bredt, krysset Viktor Claesson for Toivonen. Spissen tok et utmerket første trykk på brystet og det andre var enda bedre – en strålende lobb som ga Manuel Neuer ingen sjanse. Facebook Twitter Pinterest Tysklands Toni Kroos scorer sitt andre mål forbi svenske Robin Olsen. Foto: Francois Lenoir / Reuters

Tyskland spilte på fremre fot, men bekymringen for Löw var hvor truende Sverige så ut i første omgang på kontringen; hvor lett de skåret fra hverandre teamet hans.Det var ekstraordinært å se et tysk forsvar i en så åpen og forpliktende stemning.

Straffekontroversen fulgte en enkel pasning som satte Berg ren igjennom – det å jage Boateng ikke bare dyttet ham, han så også ut til å snakke ham – og da Emil Forsberg kjørte åpning på 44 minutter, hadde han to gule skjorter i strålende posisjoner. Hvor var forsvarerne? Han plukket ut Claesson, men han bestemte seg for første gangs skudd, noe som var et dårlig trekk. Hector kom over for å takle.Berg jobbet også Neuer med et blikkende header. Registrer deg for verdensmesterskapet Fiver her.

Tyskland hadde gått tett på tvers gjennom Julian Draxler og Hector mens erstatteren Ilkay Gündogan forlenget Olsen med en avbøyd langranger, men de var et annet lag etter halvtid.

Reus, som mer enn rettferdiggjorde sitt valg foran Özil, fikk utligningen fra Werners kors, og det var hele Tyskland. Reus kunne ikke flikke hjem med et bakben fra Kimmichs vakre kors; Werner løftet høyt; og etter at Andreas Granqvist hadde forlenget Neuer i den andre enden, snappet de 10 mennene nesten bare for at Olsen skulle velte fra Gomez ‘header. Stikket i fortellingen var fremdeles å komme. Tyskland mot Sverige spillerangeringer