Teplice – Jihlava 3: 1, hjemme er foran Sparta, har gjestene ikke vunnet ennå

I første omgang spilte Stínadle i lavt tempo, og bare to situasjoner var verdt å nevne. Allerede i fjerde minutt døde Dvořák fra Jihlava etter polen, men fansen for en annen spenning måtte vente til 34 minutter. Og da var målet om Teplice da Rezeks leder slo Krobovo-senteret.

“Vi kan ikke være fornøyd med resultatet eller med spillet. Overgangen til angrepet har varte lenge, og det var ingen bedre løp, “kritiserte Jihlava-trener Ivan Kopecký ikke. “Våre motstandere ga oss mye plass og resultatet var et vinnende mål,” la han til.

Innføringen av andre halvdel var det motsatte av kjedsomheten til den første handlingen. I 51 minutter var Krejci i rampelys og Fillo fra straff sendte Teplice til målmålet.Men Jihlava kunne ha talt i fire minutter. 54 minutter hadde gått ned etter en individuell handling, alternerende Klima og et øyeblikk etter et skudd fra like over boksen Dvorak.

“Det var en merkelig skygge kamp, ​​i fem minutter vi slapp inn. Jeg må berømme spillerne som i stedet for skamslått, og la til, “sier trener Daniel Smejkal Teplice. “Da straffen ble sparket, så det blek ut med oss. Men alternerende Klima spillet vårt plukket opp, falt til 1: 2, og det hjalp oss, “sa Kopecký

I nærheten av oppgjøret var 78 minutter vekslende Fulnek, men hans slag gikk hjem keeper Grigar hjørnet..På den annen side, har bare en liten stund senere for å legge til forsikring Vaněček, men den beste skytteren Teplice ut etter bare filler er sentrale i stangen.

Nord-Böhmen er tross alt bare den tredje porten ventet. Rezek mislyktes først 83 minutter etter et skudd, men et minutt før slutten fant han på lemmen Fillo og den tidligere representanten dro til høyre til høyre pol. Angriperen, som kom tilbake til Teplice om sommeren etter 13 år, har scoret tre mål i de to siste runder. “Med hans prestasjoner, er jeg veldig glad,” sa Smejkal.

Teplice er fire runder på femteplass på tabellen, åtte poeng konto, hvis bare tapt i første runde mot Slavia. Så slo de Dukla og tegnet med Jablonec og Ostrava.Jihlava ennå har mottatt en punkt for en trekning med Slovakia og det hører til den nest siste sted foran Mlada Boleslav.

Kopeckýs appell på grunn av dårlige resultater ikke adressen. “Det er vanskelig å si at noen andre må svare,” sa han. “Mandag er en fridag, så normalt jeg får på tirsdag, vil vi forsøke å evaluere kampen og jobbe på,” la han til.