Slavia – Boleslav 4: 0, klar vinneren av mesteren fullførte sjarmerende mål

Etter den mislykkede kampen for Champions League med Nicosia, hadde kjendiserne ikke de minste problemene. Det er heller ikke motstanderen, eller skytingen av målene, som var i de foregående kampene. De ga flere mål enn i de foregående fire ligarunder sammen. Hjem

“Vi følte at tilfredshet er langt unna. Spesielt med vår produktivitet og innenlands konkurranse, der vi har mistet to ganger. Oppgaven var klar i dag – å vinne. Det var gjort. Jeg tror at, med unntak av enkelte passasjer det var en god prestasjon, “sa han trener skjeling. Hjem

Van Buren viste seg et godt valg for tipset, som igjen manglet syk synd. I løpet av første halvår fant han en god posisjon to ganger foran motstandernes mål og lagkameratene ble avsluttet.Første femten minutter etter hodet, da hans avslutning på en halv Zmrhalová sentrum var nok til å sette foten. Slavia mål etter 342 minutter, inkludert cup kampene.

“Vi startet ikke dette passivt, vi ønsket å trekke litt defensiv enhet høyere. Men Slavia tok fordel av våre tabber og scoret oss et mål, “angret Uhrin treneren Mlada Boleslav.

Slavia trener Šilhavý tid neobměnil forsamlingen, som var hans vane i den tiden da Slavia slet i kvalifiseringen til Champions League.Bare skadet Stoch, som nedohrál onsdagens duell med Nicosia, erstattet Zmrhal fra begynnelsen.

Ikke at Slavisa imponere, ikke alle gjør det bra, spesielt sparke fra Stopera det meste var vag, men klart motstander spilt.

Da imidlertid overrasket gjestene etter en halvtime plutselig utviklet en selvfølge, men det Chramosta som zakočovatel mislyktes. I en god posisjon var da Mebrahtu, men skjøt dårlig og tapte igjen Chramosta angrep.

Etter pause dro hjem for å spille motstanderen, trakk seg tilbake til sin egen banehalvdel og satte etter å ha vunnet ballen i rask kontring. To ganger var han nær kapteinen Hušbauer mål, men hver i sin siste øyeblikk, keeper eller forsvarere glede bortskjemt.De andre sjansene var Dumbbell eller alternerende Sýkora.

At de ikke plaget dem. De måtte ikke bekymre seg for å straffe dem, Boleslavs var uskyldige foran porten. Og til slutt slo de mål. Dekket på avstand ga små hus, Aserbajdsjan keeper Agajev, som tok den tsjekkiske ligaen for første gang, med eller uten press behandlet ballen, men den gikk ut fra under føttene. Et nysgjerrig øyeblikk.

Og det var ikke slutten. Åtte minutter før slutt etter synkende hjerte ut alene Sobol, Agajev refleksivt gikk over seg. En studsende ukrainsk forsvarer, dyttet ballen på ham over linjen. En lignende mål er også ofte ikke ser.

“Vi er i en dårlig situasjon, har vi ett poeng fra fem runder. Jeg husker ikke at jeg noen gang får en så dårlig start.Vi må samles hovedsakelig mentalt, spillerne har nådd det. En dag må vi vurdere hva vi gjør og komme sammen for neste kamp. Vi skal gå til konsentrasjon, vi må bli litt rotete, det kan hjelpe oss, “la treneren til det beseirede laget.