Jablonec – Zlín 2: 0, sesongens første seier var Tecl med Mihálik

Zlín har også mistet den tredje sesongen av sesongen, og igjen har ikke scoret et mål. I tillegg, for tredje gang i sesongen nedohrál på full styrke, hadde tiden hersket argentinske Pablo Podio.

Treneren Zdenek Klucký Jablonec gjort en fundamental endring i lagoppstillingen da han flyttet fra vingen til spissen Tecla. Og belønningen kom inn på 18 minutter. Den nye mannen i line-up Jankovic på høyre side zasekávačkou kvitt forsvarer og et senter venstre fot funnet i en ideell posisjon Tecla, som allerede hadde en enkel posisjon å åpne stillingen. Han etablerte seg som den andre kampen på rad.

Den første sjansen han hadde ennå Zlín, men Holzer shot. Men i lang tid var det rett foran gjestene. Tecl hadde en ny sjanse der Dostal scoret ham.En torv skudd endte bredt.

“I første øyeblikk vi hadde foret scoringsposisjon, men dessverre skutt ferdig neste og fra det pågikk gjennom hele kampen. Hvis vi fikk målet, var vi i stand til å spille sin fotball, vi var klare. Dermed var det bare erobring. Dessverre har vi en sterk aggressive inntrengere som ville gå i en stor kalk i slagsmål. Vi spiller bare renvasking, gjør vi ikke inntrengere, “treneren beklaget gjester Bohumil angrep.

Den andre halvdelen endret hjemme og i stedet gikk på offensiven Mehanoviče representant Mihálik til 21 år. Like etter to minutter, løp forsvaret til den ideelle vertikale, uteksaminert fra en vinkel alene på keeper og fikk prostřelil.

“Game meg å være kritisk, vi hadde ingen sentrum. Det er derfor jeg byttet Mehanoviče Mihalik.Det gjorde det, kom det andre målet, litt det roet seg, og vi spilte så vi har begått store feil og la gi motstanderen en kontakt mål, “sier Klucký.

Zlin slet i sluttfasen, og kom ikke inn større sjanser til å vinne spillet. I tillegg situasjonen hadde 74 minutter mer komplisert argentinske midtbane Podio, som for en bakfra på motstanderens straffefelt fikk sitt andre gule kort, og gjestene måtte avslutte kampen med ti.

“I dag synes det for meg å bli utskilt selv at en spiller har begått feil sko. Jeg ønsker å se, hva som ble Podio utelukket. Det er ikke en spiller som rundt sparker og skrape, det er en intelligent mann.Jeg falt nesten ergerlig, “sa angrepene.

Jablonec så la rivaler ingen skudd forsøk og enkelt å se etter bare den andre gevinsten tre poeng fra de siste tolv liga dueller. “Dagens kamp var veldig viktig, vi trengte å få tre poeng. Selv spillerne oppfattet at vi trengte å vinne. Det hjalp oss og ekskludering motstander gikk til ti, og vi har fått mye verdifull seier, “han gledet Klucký.