Liverpool faller og fans ringer: kle deg som Klopp!

Det er 25 år siden Liverpool sist fotballspillere vant den engelske tittelen. For tre år siden da klubben tapte trener Rodgers, hadde han oppgaven med å kutte av årets venting.

Resultatet?

syvende sted. Hjem andre sted Prague 6.. sted Hjem Nyheter er Liverpool 13. posisjon etter seks runder

Rodgers hadde stoppet for en liten stund når han faktisk truet med å sparke, men etter et hjem uavgjort mot Norwich.. (1: 1) er det svakeste mulige posisjon for hele hans tid. Det var den fjerde seriekamp på rad, noe som Liverpool vant. Borte er de kamp ord at laget kan måle hver som falt etter tre runder da Liverpool hadde 7 poeng. Nå slipper han tuppen av bordet, på resultatnedgang.

“Hvis du føler presset? I fjor, er det fortsatt den samme, jeg føler ikke at de vokste.Hvis du trener en slik viktig klubb, må du stole på det, “sa Rodgers. “Jeg absolutt ikke tror at overleve noe,” sa han tidligere.

Tidligere sikkerhet 150procentní har sunket betraktelig. Faktisk, bare to dager etter disse ordene ble påkjørt Liverpool forsmedelig nederlaget mot Stoke City. 1: 6, som var den tyngste league nederlag siden 1963, og den verst tenkelige farvel til klubben legenden Steven Gerrard

angrep stil som Liverpool mistet bare to poeng i den siste sesongen bak den vinnende Manchester City, han er borte.Team er urolige fans storm.

Internett allerede sirkulerer utfordring for tilhengere av Liverpool kom til helgen kampen med Aston Villa klær som Jürgen Klopp, den største favoritten for Rodgers stilling.

det er mulig at det lørdag sal full av mennesker i track jakke med en baseball cap og glass med svart-rimmed øyne. Det er akkurat Klopp stil. Slik ble han kjent i Dortmund, som han var veldig vellykket med. Når på slutten av forrige sesong endte, forventes å være et sted snart dukke opp igjen.

Og det er ingen hemmelighet at Liverpool var en karismatisk fyr i kontakt flere ganger, men Klopp er fremdeles uten arbeid.Mange foreslår men hans ord: “Jeg vil gjerne jobbe i England.”

Ting kan begynne å bevege seg raskt, allerede i midten av å spille Liverpool League Cup med Carlisle United fra fjerde høyeste liga…