CSKA-problemer forblir fortsatt synlige for det blotte øye

Gjester på CSKA tillot ikke så mye som det kan virke. Nesten alle de kritiske øyeblikkene ble fullført ganske forkrøllet av Roma, det var veldig vanskelig for dem å score. Antall tap før fjerning generelt for en slik toppklubb fra Italia så ut som helt upassende (21 tap), og forsvaret til det russiske laget overgikk gjestene ved avlytninger (8 mot 5).

Goncharenko bemerket at taktikk, som gjorde angrepsspillets handlinger mer akutt, gjorde CSKA et stort sprang i forhold til det første spillet.
“De øyeblikkene vi spilte bra, men noen ganger eventyrlystne, spesielt etter fjerning. Sammenlignet med den romerske kampen, spilte vi mye bedre i dag, mye høyere, bedre sluttet seg til presset, angrep mer kraftig. Generelt har vi to forskjellige spill. ”

Eusebio Di Francesco – Roma’s head coach. Han er en rasjonell og pragmatisk mann, så han forstår at kampen i spillplanen var vanskelig for hans lag. Det var ingen angrep bredde, det var ikke plass til å rykke på et fremmed felt (i går ble CSKA generelt preget av sitt spesielt tøffe “tanntrykk” i angrepet og midtlinjen).

“Vi hadde en veldig vanskelig tid. Samtidig hadde vi sjanser til å score mer, men vi brukte dem ikke.
CSKA har et veldig ungt og talentfullt lag som bruker mellomrommet mellom linjene. Ikke rart at de vant her “Real”. Det er bra at vi klarte å vinne. Hvem kan jeg skille ut med CSKA? Vlašić og Oblyakov. Dette er to veldig unge og ekstremt interessante spillere. ”

Akinfeev er dum feil

CSKA-problemer forblir fortsatt synlige for det blotte øye. Et ungt lag med god fart mangler fortsatt erfaring i individuelle handlinger og konsentrasjon. Igor Akinfeevs veldig dumme, barnslige feil ved utgangen fra hjørnet førte til et tvunget og unødvendig mål i de første minuttene, noe som bare tillot Roma å spille poenget i lang tid. Og fjerningen av Magnusson, forårsaket ikke bare av tap av posisjon, men også ved inkontinens, hjalp gjestene til å “tørke” de siste 30 minuttene av kampen, der den italienske klubben bare brukte svake motangrep, mesteparten av tiden sittende på defensiv, da angrepspotensialet til “hærlaget” ble redusert minoritet. Goncharenko ønsket ikke å ta risiko, han håpet også å spille en etter en i kampen, redusere hastigheten ved sitt mål og redusere løpet av kampen til den vanlige perepas midt i feltet. Fungerte ikke. Ikke nok erfaring.