Poeng, poeng, poeng. Hvordan komme til Rio? Det er ingen verdensmestere

Bare én båt per land kan konkurrere på spill i hver av de fire OL-kategoriene. Så det høres en nådeløs regel.

Den tsjekkiske laget er nå i London vant OL-nettstedene i alle fire kategorier, dvs K1, C1 og C2 menn og K1 kvinner.

Men hvem vil okkupere, så bestemmer seg for å innenlandske kvalifikasjoner. Og det vil også tilby attraktive konkurranser:

verdensmester 2015 Prskavec mot verdensmester i 2013 Hradílek – og også mot Tunku, Přindiš og Hilgert.

fra venstre: George Prskavec (for tiden 5 poeng).Andrew Tunka (1 poeng) vavřinec hradilek (0 poeng)

For årets verdensmester Kudějová mot dobbelt olympisk vinner Hilgertová, men med forstyrrelser Vojtová, Galušková eller Ornstová

Fra venstre..: Catherine Kudějová (5 poeng), Stepanka Hilgertové (1 poeng), Veronica Vojtová (0 poeng).

Bare én (eller en) vil alltid like.Spesielt Prskavec og Kudějová fikk nå i London for å disse kampene riktig punkt “pute”.

Så hvordan kan de tsjekkiske kvalifikasjoner i Rio skje?

De er da i mai gaver på EM i Liptovsky Mikulas hvor de befinner seg i innbyrdes kamp tildelinger peker 11, 9 og 8 punkter.

den endelige resultat i OL kvalifisering vil bli bestemt av summen av bonuspunkter fra MS 2015 av de fire beste spotvinduene fra fem vårløp (4 hjem + ME) . Når denne matematiske operasjonen finner sted, vil navnet på de olympierne bli kjent.

En fempoengsinnbetaling fra London kan vesentlig hjelpe Pratt og Kuday.Hun vil avslutte den tyve år lange serien av olympiske leker av Stepanek Hilgert, som nå har fire poeng.

“Men fire poeng er ikke alle,” sier Kudeja. “I de internasjonale løpene har jeg nettopp avsluttet det meste av Štěpánka, men den innenlandske olympiske nomineren vil bare gå for andre gang, mens Štěpánka har gjort det mange ganger. Han vet hvordan han skal takle det. “Ved Jiří Prskavec eldre, trener Kudějová, er han enig:” Rio er fortsatt i ferd med å kjempe hardt. Men de fire poengene er en stor fordel. “Hans sønn, som hjalp i kayakerkategorien, overbeviste verdensmesterskapet:” Jeg tok ikke London som den første kvalifiseringen til Rio. Hvis jeg konsentrerer meg om nominasjonspoeng her, ville jeg ikke være her.Jeg tok det med at VM er det største løp for meg i sesongen – og jeg vant det. La oss se om jeg neste år nominasjonen vil bringe lykke eller ikke. ”

Kassering i semifinalen tvert imot, kampen for Rio komplisert Lawrence Hradílek, sølv menn av tidligere OL.

” Guys (Prskavec og Tunka) har tatt noen poeng, men ikke at jeg ikke ville ønske det.Gå til mesterskapet endelig er stor, “svarte Hradilek og foreslo at planlegger endringer i opplæringen, slik som å skaffe ny giv.

Fra en startstrek tvert imot, vil begynne neste års OL kvalifisering kampen singlkanoistů og dobbel kano menn, hvorav ingen i London kvalifisert seg til finalen

i OL mener singlkanoista Stanislav Jezek (til venstre) og deblkanoisté Jonas og Mark Kaspar Šindler

i år flere unntak for en tur til Rio, der

i valgkriteriene er for den tsjekkiske vann slalom ligner på de siste to tiårene, denne gangen bare økt viktigheten av bonuspoeng av verden Cup.

“Det vil aldri være en kvalifikasjon system perfekt”, sier hovedtrener George Pultera. “Vi prøver å holde det så åpent som mulig.Samtidig tror vi at hvis noen vinner det største løp i forrige sesong, fortjener han en bonus. Vi ser etter et ideelt forhold. Etter OL vil vi vite om vi ble truffet nettopp med nominasjonen. Men tidligere har vi bevist dette systemet. ”

Rio 2016. Reisen er fristende, men langt unna. Det er bokstavelig talt bokstavelig talt.

Den 20. november går det tsjekkiske laget til Rio i de første testanleggene til den olympiske kanalen og deres tilhørende konsentrasjon. Foreningen annonserte først at det ville betale veien for to av de beste i hver kategori av verdensmesterskapet. Dette ville ikke ha skjedd enten til Hradilka eller til sanger-låtskriveren Ježek.

“Å betale for turen selv? Det blir en ranch, sier Hradilek.Senere innrømmet Pultera imidlertid at foreningen er på utkikk etter måter å få andre representanter i Rio.

Høsten blir det fortsatt. Det neste året i juli kommer bare vinnerne av svært dramatiske innenlandske kvalifikasjoner der.